FB pix Een online juwelier is veiliger dan gewone juweliers - Artikelpost

Een online juwelier is veiliger dan gewone juweliers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1431 | Aantal woorden: 353 | Datum: | 0 commentaar

Juweliers zijn over het algemeen betrouwbare mensen. Dat mag ook wel, gezien de hoeveelheid dure producten die juweliers aan de man proberen te brengen. Daar zijn overvallers helaas ook van op de hoogte en dus is de juwelier een geliefd mikpunt voor overvallen. Juweliers hebben de pech dat ze een voorraad dure spullen tentoongesteld hebben. Dat zal bij een online juwelier dus nooit gebeuren.

Vandaag besteld, morgen in huis
Bij een juwelier online is er ook vaak sprake van kortingen die je bij een gewone juwelier niet snel zult tegenkomen. Een gewone juwelier moet bijvoorbeeld extra kosten vragen voor het pand waar hij in zit en hoe dit er uit ziet. De zogeheten overheadkosten zijn dat. Hoe mooier de winkel, hoe hoger de kosten. Die overheadkosten kunnen hoog oplopen, net als overigens het parkeergeld dat je neerlegt als je je auto moet parkeren. Bovendien hebben online juweliers vaak de deal dat je geen (of weinig) verzendkosten moet betalen. En die verzending gaat ook nog eens binnen 24 uur!

Geen gedoe met juweliers
Nog een voordeel van een online juwelier is toch wel het feit dat je alle tijd kunt pakken om eens even rond te gluren. Geen verkopers die je lastig vallen, en ook geen irritant gewacht totdat de vitrine voor je wordt opgemaakt. Je hoeft niet in de rij te wachten totdat de mensen voor je eindelijk klaar zijn. Nee, bij een juwelier online draait het allemaal om jou. Een voorkeursbehandeling met korting, geen wachttijden en snelle service met goede aanbiedingen. Vanaf je eigen bank! Je hoeft helemaal nergens heen. Pak er een lekker glas van het een of ander bij, bak een eitje of maak een tosti… jouw bank is jouw juwelierswinkel, dus maak het jezelf zo comfortabel mogelijk.

 

Over de Auteur

Juwelier Online onderzoekt welke online shops van juweliers het beste zijn. Dit baseren we op gebruiksvriendelijkheid, aanbod en uiterlijk. Verder tipt Juwelier Online trendproducten, merken van sieraden en komen de beste juweliers in binnen- en buitenland aan bod.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo