Een persoonlijk verjaardagskado! - Artikel Post - Artikel Marketing

Een persoonlijk verjaardagskado!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: JennyL
Gezien: 978 | Aantal woorden: 410 | Datum: Thu, 17 Mar 2011 | 0 commentaar

Er zijn zo enorm veel onoriginele kado’s te vinden dat het misschien tijd wordt om de mensen om wie je geeft weer een persoonlijk kado te  geven. Ze zullen het dan in ieder geval nog nooit gezien hebben, maar het is ook meteen een speciaal berichtje van jou voor hen, wat ze dan kunnen delen met de wereld. Shirts bedrukt met een persoonlijke boodschap zijn het ideale kado voor een vriend of familielid waaraan je net even iets extra’s wilt geven.

Denk even aan je vrienden, en probeer dan per persoon minstens één grappig moment te bedenken die jullie samen delen. De kans bestaat dat je al moet glimlachen bij de gedachte! Het maakt niet uit of iemand anders de grap ook snapt. Het gaat erom dat dit een leuk moment uit jullie leven is, wat je misschien kunt laten vereeuwigen door middel van een slogan, woord of afbeelding op een t-shirt.

Je moet alleen natuurlijk nog wel nadenken over hoe je het moment het liefst vereeuwigd zou zien op een shirt. Misschien kun je de naam van de vriend of vriendin in kwestie op de voorkant zetten en dan een simpele quote op de achterkant. Het is ook een optie om er een gek plaatje bij te zetten, of het shirt als een clubshirt te presenteren waar jullie beide lid van zijn. Er zijn ontelbare mogelijkheden!

Het idee is natuurlijk niet gelimiteerd tot een kado voor je vrienden. Je hebt vast ook wel familieleden die een zelfgemaakt kado zoals een bedrukt t-shirt zouden waarderen! Zelfs als je er iets relatief onorigineels op zet zoals ‘Prinsesje’ of ‘Ouwe zak’, zal het een stuk leuker zijn als je het shirt zelf ontworpen hebt dan wanneer je het gewoon in de winkel hebt gekocht.

Dus kijk goed wanneer je vrienden en familieleden jarig zijn! Kijk of je per persoon iets leuks en origineels kunt bedenken. Pak pen en papier erbij, en maak gave ontwerpen! Er is ontzettend veel mogelijk, dus laat je fantasie op de vrije loop gaan.

 Over de Auteur

T-shirts bedrukken is supermakkelijk met de hulp van Vistaprint!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo