Een t shirt bedrukken voor vrijwilligers - Artikel Post - Artikel Marketing

Een t shirt bedrukken voor vrijwilligers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: simonevenneman
Gezien: 715 | Aantal woorden: 403 | Datum: Tue, 3 Jan 2012 | 0 commentaar

Veel mensen in de samenleving doen aan vrijwilligerswerk. Mensen doen dit veelal uit een sociale gedrevenheid zonder daar iets voor terug te verwachten. Toch is het belangrijk dat vrijwilligers af en toe in het zonnetje worden gezet. Een t shirt bedrukken is een leuke manier om vrijwilligers voor hun werk te belonen. Het is van belang om bij het kopen en bedrukken van een dergelijk shirt rekening te houden met een aantal zaken. Hieronder vindt u daarvoor enkele tips.

Zorg ervoor dat u een t shirt van goede kwaliteit bedrukt. Op het internet kunt u wel beoordelingen van shirts vinden. Als u uw shirt gevonden heeft zijn de mogelijkheden voor een bedrukt t shirt eindeloos. Wilt u het wat goedkoper houden dan kunt u kiezen voor een ontwerp met één kleur. Daarnaast is het van belang dat u nadenkt over de boodschap die komt te staan op een bedrukt t shirt. Welke boodschap wilt u aan uw vrijwilligers meegeven? Denk hierbij altijd aan een positieve boodschap en een ontwerp waarin uw vrijwilliger zich prettig zal voelen.

U kunt kiezen voor standaardontwerpen of uw eigen ontwerp. Kijk altijd goed op de website van een dergelijk bedrijf hoe uw t shirt er uit komt te zien en of u niet onverwacht meer moet betalen voor een uitgebreider ontwerp of meer kleuren zodat u later voor verrassingen komt te staan. Een t shirt bedrukken met een eigen ontwerp is voor een vrijwilliger wel verreweg het leukst. De vrijwilliger krijgt zo een uniek shirt dat bovendien iets zegt over de bijdrage die hij door zijn vrijwilligerswerk aan de samenleving levert. En u kunt een t shirt bedrukken net zo duur maken als u zelf wilt. Een leuk cadeau voor u om te geven, en voor uw vrijwilliger om te krijgen!Over de Auteur

Mijn naam is Simone Venneman en ik schrijf graag en veel over mode. Ook schrijf ik over anderen onderwerpen gerelateerd aan kleding zoals het bedrukken van kleding met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, verenigingslogo of een eigen ontwerp. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo