Faciato.nl waagt de stap en start met brillen op sterkte! - Artikelpost

Faciato.nl waagt de stap en start met brillen op sterkte!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1062 | Aantal woorden: 420 | Datum: | 0 commentaar

Eindelijk is er een website die het durft om de stap te wagen, naast het uitgebreide zonnebrillen assortiment kunt u vanaf vandaag bij faciato.nl de volledige correctie-lijn van Ray Ban online bestellen. Aan u de keuze om de bril te voorzien van corrigerende of niet-corrigerende glazen.

“Steeds vaker komen klanten bij ons met de vraag of we ook de correctie-monturen kunnen leveren”: begint directeur en oprichter Hans Horsten zijn betoog. “Het modebeeld laat toe dat je een bril draagt omdat je dat leuk vindt en niet omdat het moet, zoals vroeger, maar daar werken niet alle opticiens aan mee. Daarnaast wordt de drempel om op internet te kopen zo laag dat we de stap nu wel durven te nemen. Beveiligde bestel-omgevingen, veilig betalen, eenvoudige retour-regels … alle weerstand wordt door de internetwinkeliers weggenomen, dus waarom bestel je dan geen normale bril online?”

Het systeem werkt eenvoudig. U maakt een keuze uit het assortiment brillen. Daarna kunt u evt. corrigerende glazen toevoegen, hierbij wordt gevraagd om uw recept in te vullen (deze gegevens kunt u bij uw opticien opvragen!) de bril wordt dan speciaal voor u vervaardigd met de nieuwste professionele slijpmachines, waarna de bril GRATIS naar u wordt verstuurd. Speciaal voor de correctie-brillen is faciato.nl een samenwerking aangegaan met een erkend opticien om de maximale kwaliteit die men van ons gewend is te waarborgen.

Neem gerust eens een kijkje:  http://www.faciato.nl/correctie-monturen.html  De eerste 10 bestellers van een correctie-montuur ontvangt de bril (en evt glazen) nu zelfs voor 50% van de faciato-prijs! Gebruik hiervoor de kortingscode: RBC0101

“Het is weer een sprong in het diepe, maar daar leer je wel het beste van zwemmen”: besluit Horsten. Uiteraard kunt u faciato.nl ook volgen via facebook en via twitter waar Faciato’s Fashion Detective Sunny_Crockett u op de hoogte houdt.Over de Auteur

Hans Horsten is oprichter en directeur van Faciato VOF.

Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo