Flash Tattoo online kopen - Artikelpost

Flash Tattoo online kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 596 | Aantal woorden: 405 | Datum: | 0 commentaar

Flash tattoo

Wil je graag een opvallende en trendy tattoo die niet blijvend is? Dan is een flash tattoo zeker wel iets voor jou! Deze tijdelijke tattoos beloven de trend van de zomer van 2015 te worden. Aangezien er al verschillende bekende popsterren met deze flash tattoos zijn gespot in Amerika kunnen ze eigenlijk zeker niet gemist worden bij jou festival en/of strand outfit.

De tattoo trend

Zoals al aangegeven belooft de flash tattoo de trend voor vrouwen te worden deze zomer. Zonder deze tijdelijke tattoos tel je eigenlijk niet meer mee als vrouw zijnde. Een groot voordeel van deze tattoo is dat het een tijdelijke tattoo is en deze binnen vier tot zes dagen weer verdwijnt. Door veel vrouwen wordt de tijdelijke aard als een groot voordeel ervaren, aangezien ze eerst de kans krijgen om te ervaren hoe het is om een tattoo te hebben, alvorens ze zelf de stap wagen om een definitieve tatoeage te zetten.

Een flash tattoo lijkt in niets op een originele tatoeage waar we al jaren mee bekend zijn en die het straat beeld versieren. Een flash tattoo lijkt namelijk veel meer op een mooi en opvallend zilveren of gouden sieraad, dan op een echte tatoeage. Hierdoor vormen flashtattoos een goed alternatief voor sieraden wanneer vrouwen bijvoorbeeld naar het strand gaan, deze hoeven ze namelijk niet af te doen als ze een stukje willen gaan zwemmen in de zee of iets dergelijks. Houd bij je strandbezoek er wel rekening mee dat de huid onder je flash tattoo niet bruin wordt en er dus een afdruk blijft staan op de plek waar de tattoo heeft gezeten als je bruin bent geworden.

Kortom, wil je ook graag meedoen met deze zomer trend? Hou je ervan om op te vallen? Of in de spotlight te staan? Dan is de flash tattoo zeker een aanrader voor jou!

Bestel snel jou eigen design hier: http://flashtattoo.rocks/flash-tattoosOver de Auteur

FlashTattoo.Rocks is een nieuwe webwinkel die gespecialiseerd is in het verkopen van alle soorten flashtattoos. Als je voor 17.00u besteld heb je je bestelling de volgende dag al in huis en alle bestellingen worden gratis verzonden!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo