Fleur alles op met een panty met print - Artikelpost

Fleur alles op met een panty met print

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 262 | Aantal woorden: 552 | Datum: | 0 commentaar

De panty met print is here to stay. Of je nu gaat voor een subtiel stippenpatroon of een logo, verschillende kleuren of steentjes: het mag allemaal in 2019. Zou jij wel eens uit de band willen springen met je kledingkeuze? Maar wil je voorzichtig beginnen? Dan is de panty met print (ook wel fantasie panty genoemd) een goede plek om te beginnen. Of je nu een meisje van 7 bent, een tiener van 16 of een volwassen vrouw: panty’s zijn dé manier om alles een beetje op te fleuren. Benieuwd naar de trends in pantyland? Lees dan gauw verder!

De panty heeft de hoofdrol in 2019

ELLE had het er gelijk begin dit jaar al over: panty’s hebben ineens weer de “hoofdrol in modeland”. Panty’s met subtiele kleuren waren toen niet in beeld, felle kleurtjes kregen ruim baan. Heb jij je kleding daar op aangepast, of gingen sommige neon-kleuren je wat te ver? Dan ben je vast blij om te horen dat naast kleuren ook print een belangrijke rol speelde (en nog steeds speelt). Stap dus gauw met je goede been uit bed, hul ‘m (en die andere natuurlijk ook) in een subtiel printje en geniet van je dag!

Welke panty met print kies jij?

Ga jij liever wat verder dan subtiel? Misschien passen deze pantystijlen dan meer bij je: kant, bloemenranken, steentjes, logo’s.. keuze genoeg, zoals je ziet! Verder is de modewereld inmiddels al weer klaar voor de herfst en winter, en zul je zien dat de focus van felle kleuren verschoven is naar terracotta. Hier zullen de mensen die van aardetinten houden best blij van worden. Wil je toch nog een klein beetje opvallen, het avontuur opzoeken? Zoek dan een panty met print die steentjes heeft, een modelogo, of eentje met luipaardprint. Alles wat glimt, een dierlijke print heeft of een logo, is namelijk helemaal in het komende seizoen.

Fantasie panty ook voor kinderen

Weet je nog dat meisje van 7 dat ik aan het begin noemde? Ken jij zo’n meisje (je dochter, nichtje, buurmeisje) en koop je graag kleren voor haar? Kijk dan ook eens of je voor haar een leuke fantasie panty kan vinden. Wie weet kunnen jullie wel een matching outfit samenstellen! Wordt het buiten wat kouder? Vergeet dan ook niet te zoeken naar een legging of maillot met print. Ook daar zijn er namelijk steeds meer van te vinden. Kan jij nog wel een tip gebruiken over het aanschaffen van zo’n panty met print? Kijk dan eens op de site van WESTER Beenmode. Hier vindt je beenmode voor elke gelegenheid, elke leeftijd en in heel veel verschillende maten. Veel succes met kiezen!Over de Auteur

--

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo