Frederique Constant, een Zwitsers horloge? - Artikelpost

Frederique Constant, een Zwitsers horloge?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 494 | Aantal woorden: 371 | Datum: | 0 commentaar

Bij Zwitserse horloges denk je niet direct aan Nederlandse ondernemers. Tenzij je denkt aan het horlogemerk Frederique Constant. Frederique Constant is een gerenommeerd Zwitsers horlogemerk dat bekend staat vanwege de prachtige, chique horloges.  Toch is het merk misschien minder Zwitsers dan je in eerste instantie zou denken. Frederique Constant werd in 1988 opgericht door twee Nederlandse ondernemers: Peter Stas en zijn vrouw Aletta Bax. De visie van deze twee Nederlandse ondernemers was duidelijk: luxe haalbaar maken voor iedereen. Dat doen ze door prachtige horloges te maken en die zo scherp mogelijk te prijzen. Omdat het merk in Zwitserland huist zijn de horloges wel echte Zwitserse horloges.

Peter Stas heeft zijn merk uitgebouwd tot een van de bekendste horlogemerken van heel de wereld. In het land van de horloges, Zwitserland kan niemand meer om Frederique Constant heen, het merk verkoopt bijna het meeste horloges van alles Zwitserse merken. Het merk verkoopt horloges die voor lopen op de concurrentie qua technieken en materialen. Neem eens een kijkje in de webshop van de Nederlandse Juwelier van Willegen. Juwelier van Willegen is official dealer van het merk. Dat betekent dat deze juwelier de horloges van het merk mag verkopen, en er als ambassadeur op toe ziet dat de klanten in alle behoeftes voorzien worden bij het aanschaffen van het horloge.

Juwelier van Willegen is in de hele wereld bekend als verkoper van diverse merken. Naast horloges kun je bij deze juwelier ook terecht voor de mooiste sieraden. Dat Juwelier van Willegen geen juwelier is zoals alle andere, merk je aan alles. Zo geniet je de beste service en de grootste klantvriendelijkheid als je ene horloge aanschaft bij juwelier van willegen. Dat dit werkt blijk wel uit het feit dat de juwelier op nummer 1 staat bij Trustpilot reviews in de categorieën horloge en sieraden. Daarmee wordt het bedrijf gemiddeld beoordeeld met een 9,4!Over de Auteur

Frederique Constant, Zwitserse horloges met een Nederlands tintje!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo