Gastvrouw in lingerie - Artikel Post - Artikel Marketing

Gastvrouw in lingerie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: DDO
Gezien: 603 | Aantal woorden: 469 | Datum: Tue, 8 Oct 2013 | 0 commentaar

Gastvrouw in lingerie

 

De lingerie webshop Dutch Designers Outlet is per toeval ontstaan. Monique van Beek kocht ruim 3 jaar geleden 2 lingerie setjes van het lingeriemerk Marlies Dekkers bij een winkel van hun voorraad af wilde wegens sluiting. Omdat de lingeriesetjes niet pasten, via Marktplaats verkocht Monique ze binnen een mum van tijd. Monique nam de rest van de lingerie voorraad over van de winkel en verkocht ze weer binnen een mum van tijd via Marktplaats. Dit was de start van de Dutch Designers Outlet webshop.

“Ik ben begonnen met een website waarop ik 50 producten met afbeelding kon aanbieden. Ik had namelijk geen idee of het zou lopen”, zegt Monique. “Wel heb ik altijd interesse gehad in lingerie en nachtmode echter had ik er geen ervaring in het hebben van een webshop. Ze wilt uitsluitend lingerie verkopen van Nederlandse labels en ontwerpers uit Nederlands.

Vanwege het snelle succes is er een op maat gemaakte professionele webshop ontworpen, Dutch Designers Outlet. Het assortiment van de webshop breidde snel uit met lingerie en badmode van meer Nederlandse merken.

Monique besloot om met haar baan te stoppen . “Ik kon het niet meer combineren” In de ochtend ging de laptop aan, in de avond was ik nog steeds bestellingen aan het verwerken. Tot eind 2008 werd er vanuit huis gewerkt, erna werkte Monique vanuit een pand met een grote voorraad in Arnhem. Klanten kunnen daar hun bestelling ook passen en ophalen.

Het team bestaat nu uit een aantal hardwerkend enthousiaste mensen, waaronder haar zoon en man. “Soms kan ik niet bevatten dat dit in ruim 3 jaar tijd is gebeurd.” Binnenkort wordt er een winkel in het Modekwartier van Arnhem geopend. “De lingeriebranche in Nederland heeft een veelzijdig en mooi assortiment. Daarom verkoopt de webshop Dutch Designers Outlet alleen lingerie uit Nederland.Over de Auteur

De Dutch Designers Outlet is geen standaard lingerie store met een reguliere verkoop, zoals in een gemiddelde winkel.
In een heel bijzonder concept verkopen wij op een bijzondere manier bijzondere collecties, uitsluitend van Nederlandse bodem.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo