FB pix Geniet van zomerse aanbiedingen - Artikelpost

Geniet van zomerse aanbiedingen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1507 | Aantal woorden: 551 | Datum: | 0 commentaar

Het heeft lang geduurd voordat de zomer zich liet zien in Nederland en dus voelen mensen er maar weinig voor om jurkjes en zomerse broeken aan te kopen. Het spreekt dan ook voor zich dat de verkoop bijzonder matig is en daar spelen webwinkels maar wat graag op in door uit te pakken met aanbiedingen die er voor zorgen dat kleding extra voordelig kan worden aangekocht. 

Duurzame goederen worden rond deze tijd slechts zeer beperkt aangekocht. Denk daarbij ook aan kleding. In vergelijking met dezelfde periode in 2012 werd een daling op vlak van verkoop genoteerd van maar liefst 12 procent. Dit is meteen ook de reden waarom de meeste webwinkels net als kortingssites er voor kiezen om uit te pakken met verschillende zomeraanbiedingen die het mogelijk maken om verschillende artikelen aan te kopen tegen een aanzienlijke korting. 

Promotie van de zomerWebwinkels en kortingssites doen er tegenwoordig alles aan om de zomer te promoten. Het gaat dan niet zozeer over de zomer in Nederland, maar wel over de zomer in het algemeen. Een aanbieding kan er immers voor zorgen dat u bijvoorbeeld voordelig naar de zon kunt reizen, maar kan u daarnaast eveneens van de mogelijkheid voorzien om goedkoper zaken als kleding en schoenen in huis te halen. Mensen gaan sowieso meer uitgeven wanneer ze merken dat er verschillende aanbiedingen worden gegeven. In deze tijd is het goedkoper kunnen aankopen van artikelen immers absoluut een must, ook al gaan ze het aangekochte artikel in kwestie niet meteen gebruiken. 

Midseason sales

Webwinkels pakken tegenwoordig steeds vaker uit met zogenaamde midseason sales. Deze sales maken het voor webwinkels mogelijk om artikelen die ze reeds enige tijd op stock hebben aan te bieden voor een zachte kostprijs. Het spreekt voor zich dat dit bijzonder interessant is voor consumenten. Zij beschikken op deze manier namelijk over de mogelijkheid om toch alvast zomerse kledingstukken aan te kopen en dat zonder dat ze er veel geld voor moeten neertellen. 

We stellen vast dat vooral badmode en stranditems tegenwoordig een populaire aanbieding vormen in webwinkels en kortingssites. Daarnaast vormen ook sandalen en slippers tegenwoordig populaire aanbiedingen. Anderzijds wordt er ook wel wat gedacht aan het minder zomerse weer. Ook speciale regenjasjes zijn tegenwoordig immers erg populair bij webwinkels en kortingssites. Iedereen kan een dergelijk jasje immers wel gebruiken in deze tijden met slecht weer. 

Voordeel halen

De midseason sales biedt consumenten dus letterlijk de mogelijkheid om de zomer in huis te halen. Websites als Vouchercode.nl zorgen er voor dat mensen steeds op de hoogte blijven van wanneer de midseason sale bij hun favoriete webwinkel begint. Een niet te onderschatten voordeel van deze sales is ook dat u gewoon van thuis uit kunt winkelen. U hoeft met andere woorden niet in de kou te gaan staan om nieuwe, zomerse artikelen aan te kopen tegen een lage kostprijs. 

 

Over de Auteur

Netoda Internet Marketing B.V. 

De website Vouchercode.nl is een project van de Nederlandse webontwikkelaar Netoda Internet Marketing B.V. Dit bedrijf lanceerde eerder reeds andere succesvolle websites als Fashionblogster.com en Mobielinternet.nl. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

MAE® Airstyler krultang 5 in 1 multi styler - Föhnborstel - Krulborstel - Kort & Lang Haar - Hairwrap - Multistyler - Heteluchtborstel - Hairstyler - Haarstyler - V4 2023 editie
MAE® Airstyler krultang 5 in 1 multi styler - Föhnborstel - Krulborstel - Kort & Lang Haar - Hairwrap - Multistyler - Heteluchtborstel - Hairstyler - Haarstyler - V4 2023 editie

€ 79,95
Toon product

Luxoo Airstyler Krultang 5 in 1 - Multistyler Föhnborstel - Kort & Lang Haar - Rozen Zilver
Luxoo Airstyler Krultang 5 in 1 - Multistyler Föhnborstel - Kort & Lang Haar - Rozen Zilver

€ 69,95
Toon product

L'Oréal Paris Panorama Mascara Black - Lengte, separatie en volume Mascara - korte en lange borstelhaartjes voor groter lijkende ogen - Mascara voor gevoelige ogen – Zwart - 8ml
L'Oréal Paris Panorama Mascara Black - Lengte, separatie en volume Mascara - korte en lange borstelhaartjes voor groter lijkende ogen - Mascara voor gevoelige ogen – Zwart - 8ml

€ 15,81
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo