FB pix Glanzende lippen met lipgloss - Artikelpost

Glanzende lippen met lipgloss

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1012 | Aantal woorden: 400 | Datum: | 0 commentaar

In 1930 bedacht Max Factor lipgloss. In het begin werd lipgloss alleen gebruikt door filmactrices. Max Factor bedacht een lipproduct die de vrouwelijke lippen mooi liet glimmen. Veel vrouwen werden geïnspireerd door de filmactrices en wilde ook mooi glimmende lippen. In 1932 bracht Max Factor daarom de eerste lipgloss op de markt.

Lipgloss formule
Lipgloss heeft een hele andere formule als lippenstift. Lipgloss is een geleiachtige substantie. Van lipgloss breng je een dun laagje aan. Je hebt verschillende soorten lipgloss producten zoals transparante en gekleurde lipgloss. In sommige lipgloss producten zitten glitters verwerkt die voor een extra glimmend effect zorgen. Ook zijn er lipgloss producten met een smaakje. Lipgloss met een smaakje is vooral populair bij tieners. Als je lippen op je lippen hebt lijken je lippen voller. Daarbij geld hoe lichter de kleur lipgloss hoe voller je lippen lijken.

Lipgloss is verkrijgbaar in een tube of klein flesje met een applicator erin. Lipgloss breng je eerst een beetje aan op in het midden van je lippen aan en vervolgens verdeel je de lipgloss over je lippen door je lippen over elkaar te wrijven. Je kunt lipgloss ook aanbrengen nadat je lipstick hebt aangebracht.  Zo creëer je een mooie glans laag over je favoriete lipstick. Je prachtige glimmende lippen geven je make-up look net een beetje extra.

Handige lipgloss tips!
Als je wilt dat lipgloss langer blijft zitten kun je het beste eerst een laagje lipgloss aanbrengen en vervolgens een laagje poeder. Als laatste breng je dan weer een laagje lipgloss aan. Je bent hierdoor verzekerd van een glanzende lippen gedurende de hele dag. Omdat de glans van de lipgloss werkt als een soort vergrootglas op je lippen is het slim om een lipgloss te kopen met die een SPF factor bevat. Het merk Clinique verkoopt lipgloss met SPF factor.

 

Parfumswinkel.nl heeft van verschillende merken een groot aanbod aan lipgloss. Je kunt hierbij denken aan de merken Clinique, Clarins en Yves Saint Laurent.

Over de Auteur

Parfumswinkel.nl biedt een breed assortiment aan verzorgingsproducten en parfum. Voor zowel mannen als vrouwen, van alle leeftijden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo