Goede steden om juwelen te shoppen - Artikel Post - Artikel Marketing

Goede steden om juwelen te shoppen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RomanticGirl
Gezien: 879 | Aantal woorden: 352 | Datum: Fri, 20 May 2011 | 0 commentaar

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: bijna elke wereldstad is goed om te shoppen voor sieraden en juwelen. Juweliers ten overvloed! Maar ja, als je bijvoorbeeld New York zegt, denken veel mensen (fans van winkelen uiteraard) aan Fifth Avenue. En waarom? Tiffany’s natuurlijk! Vanuit Central Park sta je binnen no time voor de deur van een van de bekendste juweliers ter wereld.

De weg naar Rome…
Natuurlijk is Italië het walhalla voor mode en fashionista’s. Het is dus ook geen enkele verrassing dat je als juwelenliefhebber je hart kunt ophalen in steden als Milaan, Rome en Venetië. Voor iedereen is hier wel iets te vinden, of je nu van dure merken houdt of juist van stoffen armbandjes die bestaan uit touwtjes en kralen. In dat laatste geval moet je trouwens nog wel beter opletten dat je niet wordt opgelicht, dan wanneer je een online juwelier bezoekt: de mensen die deze spullen proberen te slijten aan toeristen, zijn gespecialiseerd in oplichterij. Natuurlijk zijn er wel genoeg legitieme winkels die gewoon normale prijzen hanteren.

De wereld is een speeltuin
Tja, om eerlijk te zijn: in elk land is wel iets leuks te scoren. Of je nu voor Afrikaanse invloeden wilt gaan of juist een Zuid-Amerikaanse stijl liefhebt, overal ter wereld zijn lokale en internationale armbandjes, kettingen, oorbellen of noem maar op te vinden. Of je nu voor duur of lekker goedkoop wilt gaan!  Je kunt in grote steden op zoek gaan naar de grote, bekende merken. Een mooi souvenir! Maar ook de goedkopere artikelen kunnen een fijne herinnering aan je reis zijn. Van te voren kun je nog op internet kijken waar je wel en niet heen moet gaan. Ideaal!

 

Over de Auteur

Juwelier Online onderzoekt welke online shops van juweliers het beste zijn. Dit baseren we op gebruiksvriendelijkheid, aanbod en uiterlijk. Verder tipt Juwelier Online trendproducten, merken en komen de beste juweliers in binnen- en buitenland aan bod.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo