FB pix Grote maten broeken die heerlijk zitten - Artikelpost

Grote maten broeken die heerlijk zitten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1040 | Aantal woorden: 474 | Datum: | 0 commentaar

 

Broeken voor vrouwen met een maatje meer die niet lekker zitten, te laag uitvallen of er gewoon niet mooi uitzien. Herken je dat? Vaak hebben winkels gewoon geen goede broeken voor vrouwen met een maatje meer waardoor ik al snel aangewezen was op rokjes en jurkjes. Maar ik wil toch ook wel eens een stoere broek aandoen, ondanks dat ik een maatje meer heb? In deze blog ga ik jullie vertellen waar ik wel goed grote maten broeken heb kunnen vinden, waarvan niet alleen de pasvorm perfect is, maar die er ook nog eens super uitzien.

Online zoeken naar grote maten broeken

Ik ging altijd gewoon de stad in om kleding te kopen, maar sinds kort ben ik hier vanaf gestapt. Op de een of andere manier voelde ik mij altijd een beetje ongemakkelijk. Ik kon niet echt op mijn gemak winkelen, mensen kijken je toch een beetje raar aan wanneer je een maatje meer hebt. Daarnaast zijn er ook maar twee echte winkels bij mij in de buurt die kleding voor dames met een maatje meer verkopen. En geloof me, deze kleding is niet erg modieus. Toen dacht ik, er moet toch modieuzere kleding te vinden zijn? Een vriendin raadde me aan om eens online te gaan kijken. Daar hebben ze vaak een groter aanbod en heb ik het ongemakkelijke gevoel tijdens het winkelen niet. Dit heb ik gelijk die avond gedaan en ik begon te zoeken naar grote maten broeken. Dit is namelijk voor mij het lastigste om te kopen. En na een beetje zoeken en na verschillende blogs en fora te hebben gelezen ben ik bij een website uitgekomen waar ik echt vrolijk van wordt: X-two Fashion.

Het bestellen van de grote maten broeken

Ik heb direct grote maten broeken besteld en ik kon niet wachten om ze aan te passen. Ik had ze natuurlijk alleen maar op afbeeldingen gezien. Na enkele dagen was het dan zover. Er was een pakketje bezorgd. Ik heb de broeken direct aangepast en wat dacht je, ze zaten als gegoten! Echt waar, ze zaten echt perfect! En doordat ze hoger zijn uitgesneden, krijg je ook geen love handles die over de rand van de jeans heen vallen. Ik ga vanaf nu altijd hier mijn broeken bestellen, deze online shop is echt een aanrader voor elke vrouw met een maatje meer.Over de Auteur

Lisanne van Gunst

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo