Grote maten jeans - Artikel Post - Artikel Marketing

Grote maten jeans

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: investonline
Gezien: 629 | Aantal woorden: 413 | Datum: Mon, 14 Jul 2014 | 0 commentaar

Voor veel mannen zijn jeans de belangrijkste kledingstukken in hun garderobe. Dit is voornamelijk omdat jeans zo ontzettend veelzijdig zijn. U kunt ze thuis dragen, op het werk, tijdens een date of bij diverse sociale gelegenheden. Maar het vinden van het perfecte paar jeans is niet altijd even gemakkelijk. Zeker niet als u op zoek bent naar grote maten jeans.

Tips voor het kopen van grote maten jeans

Hou bij het maken van een keuze goed in gedachten wanneer en waar u uw jeans zult dragen. Als u bijvoorbeeld op uw werk altijd een pak draagt en u uw jeans uitsluitend draagt in uw vrije tijd, heeft u in principe weinig restricties. Zoekt u een paar jeans dat u zowel naar het werk als thuis kunt dragen, dan kunt u het beste gaan voor jeans van donker denim in een simpele wassing. Deze zijn ook prima geschikt voor wat nettere outfits en zijn zeer veelzijdig. Het is lastig te voorspellen wat er over een jaar in de mode zal zijn, dus het is raadzaam om te kiezen voor jeans met een tijdloze wassing, zoals originele blauwe jeans, licht vervaagde blauwe jeans en donker denim. Dan moet u ook nog een keuze maken voor de juiste pasvorm. Slim, straight, relaxed, classic, standaard, baggy... al die verschillende jeansstijlen kunnen behoorlijk verwarrend zijn! Een straight fit is altijd een goede keuze, zeker wanneer u uw jeans ook naar het werk draagt. Zoekt u jeans om lekker thuis mee op de bank te hangen dan is een baggy fit lekker comfortabel.

Houd er tijdens het kopen wel rekening mee dat sommige jeansmerken groter vallen dan anderen. Wanneer u twijfelt tussen twee maten, kies dan altijd voor de kleinere maat. Jeans hebben namelijk de neiging om tijdens het dragen wat uit te lopen.

Tips voor het onderhouden van uw jeans

Om zo lang mogelijk plezier te beleven van uw grote maten jeans dient u ze altijd binnenstebuiten te wassen. Hou er rekening mee dat nieuwe jeans, wanneer u ze voor de eerste keer wast, soms kunnen afgeven. Doe uw jeans niet in de droger maar hang ze aan de waslijn te drogen.Over de Auteur

Ik schrijf graag teksten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[307 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo