Grote maten mode - Artikelpost

Grote maten mode

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1050 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

 

In de winkels is vaak genoeg leuke kleding te vinden tot maat 42, maar als je daarboven zit wordt het erg lastig. Het is zeker niet onmogelijk als je een maatje meer hebt, om leuke trendy kleding te vinden.

Om je een handje op weg te helpen zullen er in dit artikel een paar tips behandelt worden zodat je de kleding koopt en draagt die bij jou past.En je er goed in uit laat zien

Voor je gaat shoppen begin eerst goed te bepalen wat voor lichaamsfiguur je hebt.

Heb je een appel figuur, dan heb je naast wat grotere borsten ook bredere schouders een wat dikkere buik, smallere heupen en wat slankere benen. In vergelijking met een peer figuur, daar zijn je heupen breder dan je schouders en je bovenbenen zijn wat steviger.

Bij een peer figuur kan je je schouders breder laten lijken door gebruik te maken van schoudervullingen bijvoorbeeld onder een blazer. Als jij de nadruk niet bij je benen wilt leggen kan je blousejes dragen met een print. Zodat je bovenlichaam meer opvalt, om je benen langer te laten lijken kan je hakken aan doen.

Wanneer je een appel figuur hebt is het beter om geen truitjes of topjes te dragen die je buik accentueren. Je kunt bijvoorbeeld een blouse dragen met een BH die op mooie wijze je decolleté naar voren brengt.

Nog een paar algemene tips

Zorg ervoor dat de kleding goed op elkaar aansluit en niet te strak is. Maak gebruik van de uitgesneden halzen zoals de V-hals, draag kleren met die verticale banen en niet kleding die horizontale banen hebben. Als je panty’s draagt zorg dat deze zwart zijn en niet huidskleurig, een zwarte panty maakt je benen optisch dunner. Katoenen of linnen kleding doen het vaak ook goed net als effen kleuren.

Als jij meer tips wilt over grote maten mode en moeite hebt met het vinden van kledingwinkels bij jouw in de buurt, met leuke kleding is voor mensen met een maatje meer. Dan zou je grote maten moeten bezoeken zodat jij straks de kleding hebt die bij je past!

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo