FB pix Haartrends 2015 - Artikelpost

Haartrends 2015

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2579 | Aantal woorden: 536 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen heeft dat moment wel een keer gehad. Je bent de hele morgen met je haar bezig maar het doet gewoon nie tmeer wat je wil. Of je kijkt in de spiegel naar je hara en je denkt: dat moet anders En jij zit daar met je mond vol tanden je af te vragen wat er nou moet gebeuren. Daarom krijg je nu een paar tips voor de nieuwste trends op gebied van haar in 2015.

Haartrends vrouwen 2015
Als vrouw hou je van je haar zoals je houdt van je familie. Het is deel van je. En dat deel moet er natuurlijk goed uitzien. Maar soms heb je der gewoon wat minder tijd voor omdat je bed toch net zo veel lekkerder ligt als je 5 extra minuten erin blijft. Geen nood want een nonchalant kapsel in het voorjaar helemaal in. Zo nonachalant mogelijk is de bedoeling. Maar dat wil nog niet zeggen dat je je bed uit moet rollen en meteen de auto in moet springen zonder in de spiegel te kijken. Ga voor een volume boost voor een maximaal goed kapsel. Je kan je haar zowel los als vast dragen. Over vast gesproken een lange paardenstaart is ook helemaal hip. Elk jaar zie je ze wel weer terugkomen. Draag hem nonchalant of toch strak en netjes als je nog iets belangrijks moet doen.

 

Haartrends mannen 2015


Natuurlijk zijn er ook tips voor de mannen die mee willen met de nieuwste trends. Of voor de vrouwen die willen dat hun mannen meegaan met de nieuwste trends ;). Kort is nog steeds goed maar het wordt wel zakelijker dan het afgelopen jaar. Dus wie dit jaar zijn zijkanten niet kaal wilde scheren heeft geluk! We zien ook steeds meer mannen met een staart of een knotje. Leuk een orgineel maar dit zal geen mainstream ding worden. Als het je staat heb je geluk en zo niet dan is dat helemaal niet erg.

 

 

Kapper Amsterdam


Ben je er na groot onderzoek nog steeds niet zeker wat je nou met je haar moet doen? Geen probleem je kan het altijd aan een kapper vragen. Het is uiteraard hun werk. Heb je geen vaste kapper voor dit soort vragen ook niet getreurd. Er zijn een heleboel kappers in Amsterdam die uitstekend kwalitatief werken.

 

Over de Auteur

Blogger

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo