Handgemaakte sieraden zijn geweldig! - Artikelpost

Handgemaakte sieraden zijn geweldig!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 585 | Aantal woorden: 630 | Datum: | 0 commentaar

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik vind handgemaakte sieraden echt geweldig. Naast het feit dat je nooit iemand zal hebben die hetzelfde sieraad zal dragen hebben handgemaakte sieraden vaak ook iets eigenaardigs. 

 

Handgemaakte sieraden vs Massaproductie

 

Veel vriendinnen om mij heen zijn gek van sieraden van bekende merken. Ze  kopen vaak Pandora sieraden of iets wat hier op lijkt. Deze sieraden zijn zeer populair. Het komt dan ook snel voor dat iemand in je omgeving ook deze sieraden heeft. Zelf heb ik geen Pandora sieraden of iets wat hier op lijkt. Tuurlijk heb ik wel een ring in de kast liggen die door een fabriek is gemaakt. Dit is meer lekker simpel.

 

Sinds een aantal jaar ben ik al fan van sieraden die met de hand gemaakt zijn. De handgemaakte sieraden zijn soms iets duurder, zelfs niet altijd. Vaak ligt het eraan van welk materiaal de sieraden gemaakt zijn. Sieraden van Pandora bijvoorbeeld zijn alles behalve goedkoop terwijl dit gewoon massaproductie in een fabriek is. 

 

Handgemaakte glassieraden

 

Geef mij maar een sieraad die met de hand gemaakt is. Laatst heb ik nog handgemaakte sieraden van Dawn Design besteld. Dit zijn glassieraden die in een oven worden gesmolten. Ik heb een ring gekocht met een daarbij passende glassteen. 

 

Het mooie van deze sieraden vind ik dat ze uniek zijn, niet zo strak afgewerkt als massa productie sieraden en het feit dat iemand beloond wordt voor zijn/haar talent. Ik geef liever mijn geld uit aan een kunstenaar(es) die prachtige sieraden met de hand maakt dan aan een groot bedrijf die massaproductie draait. 

 

De boodschap van mijn bericht zal wel duidelijk zijn. Probeer eens handgemaakte sieraden. Ik ben er ooit mee begonnen en ik heb het nooit meer los gelaten. De handgemaakte sieraden maken je nog specialer.  Het unieke van handgemaakte sieraden is:

 

  • Elk exemplaar is uniek! Jij bent de enige met dit sieraad
  • Een kunstenaar(es) wordt beloond voor zijn/haar werk
  • Minder strak afgewerkt

 

 

Of iemand van handgemaakte sieraden houdt is natuurlijk persoonlijk. Over smaak valt ten slotte te twisten. Ik hoop wel dat jullie handgemaakte sieraden een keer een kans geven!
Over de Auteur

Vriendin van Niels die ook eens een artikeltje wilde delen op internet om te kijken hoe dat wordt opgepakt. Bij positieve reacties ga ik vaker artikelen schrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo