Handige en trendy tassen voor het uitgaan - Artikel Post - Artikel Marketing

Handige en trendy tassen voor het uitgaan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: erik1986
Gezien: 467 | Aantal woorden: 426 | Datum: Tue, 25 Aug 2015 | 0 commentaar

Clutches
De ideale tas voor het uitgaan, een kleine tas met net genoeg ruimte voor je geld, mobiel en eventueel nog make up. Een clutch is de afmaker van je outfit.

MYOMY clutches
Het Nederlandse MYOMY is een uniek merk. Een merk dat gaat voor duurzaamheid. Een merk dat gaat voor betere leefomstandigheden voor mensen en dieren. Een merk dat gaat voor fairtrade. Ze begonnen met de PAPER BAG collectie. Een fairtrade collectie onder de naam goodforall. Na het succes van deze collectie zijn ze verder gegaan met de drijfveer waar ze mee begonnen zijn. Duurzame fairtrade producten. Al het leer dat ze gebruiken voor de tassen is uitsluiten eerlijk verkregen leer. Dit houdt in dat het afkostig is van dieren die een goed leven hebben gehad. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt voor het leer zodat het van goede kwaliteit is en het water van de lokale bevolking niet vervuilt wordt. Daarnaast krijgt de lokale bevolking in India, waar het leer verkregen wordt, ook een eerlijk salaris, want dat is wat fairtrade in houdt. Ben je voor duurzaamheid en unieke iconische Nederlandse design items? Dan zijn MYOMY clutches iets voor jou.

Bulaggi clutches
Nog een uniek design merk van Nederlandse bodem is Bulaggi. Bulaggi heeft trendy chique clutches die ook te vinden zijn op hellobags.nl. Bulaggi heeft een uitgebreid assortiment, het maakt veel gebruik van synthetische materiale om met de laatste ontwikkelingen en trends mee te gaan. Het staat voor functionaliteit in dagelijks gebruik en modern design dat met de tijd mee gaat. Functionaliteit creëren ze door de tasindeling die voor alle verschillende spullen die vrouwen altijd meenemen, mobiel, portomonnee, make up etc. Design door de hoogstaande ontwerpers die zorgen dat de clutches naadloos aansluiten op de laatste mode.

Als je geïnteresseerd bent om een clutch te kopen doe dat dan bij reiskoffer.info, ze leveren een razendsnelle service en persoonlijke aandacht.

Over de Auteur

Schrijft over allemaal verschillende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo