Heel Nederland loopt op sneakers! - Artikelpost

Heel Nederland loopt op sneakers!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 558 | Aantal woorden: 396 | Datum: | 0 commentaar

Heel Nederland loopt op sneakers!

Er is de laatste decennia veel veranderd op het gebied van mode. Veel modetrends komen allemaal weer terug, waaronder de sneaker. Kennen we de Converse All Stars nog? Ooit een populair model schoen welke jaren later nog steeds geliefd is en in bijne elke schoenenkast te vinden is.

Waar de sneaker in het verleden een ondergewaardeerd item was is het nu een echt fashionitem. Tegenwoordig wordt de sneaker afgestemt op de outfit en de stemming waarbij alles mogelijk is. Waar het in het verleden not done was om op een sneaker voor de dag te komen is tegenwoordig niks meer te gek. Het ontwerp van de sneaker is de laatste jaren enorm veranderd evenals het gebruik van patronen en kleuren. De sneaker is in alle kleuren te krijgen, kijk naar de voetbalschoen, deze was in het verleden standaard zwart. Momenteel is er bijna geen voetballer meer die op een zwarte schoen het veld betreed.

De trend wordt voortgezet door alle bijna alle bekende sterren uit binnen en buitenland, google maar eens op een foto van de schoenen van Afro Jack of Paris Hilton, dan wordt direct duidelijk wat de impact is van de hedendaagse sneaker. 

Er zijn veel merken die zich hebben toegelegd op het produceren van de sneaker. De populairste sneakers op dit moment zijn: New Balance, Vans, Nike met de Nike air Max, Converse, Asics en Reebok. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws is er een popupaire facebookpagina genaamd nieuwesneakers, hier worden dagelijks de drie nieuwste en meest populaire sneakers uitgelicht waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om de fotos te liken of om te reageren de post. 

Wil jij dit seizoen in stijl afsluiten? Dan weet je nu wat je moet doen, koop een paar sneakers! En onthoud, niks is te gek op sneakers gebied, koop gewoon wat je zelf mooi vind en waar je je prettig bij voelt.

Over de Auteur

Deze tekst is geschreven door een echte sneaker liefhebber

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo