FB pix Heren boxershorts - Artikelpost

Heren boxershorts

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1463 | Aantal woorden: 327 | Datum: | 0 commentaar

Alle mannen aan de Boxershort!
Ja, werkelijk, die kop heb ik nog een zien staan in de vrouwen bladen want ik ben nog van de generatie van die witte grote onderbroeken die alle sexappeal spontaan liet verdwijnen bij het uitrekken van je stoere strakke spijkerbroek! Het was niet voor niets dat we in de tijd het licht uit deden voor we ons uit kleden in de slaapkamer! Nee, in een onderbroek wilde je als man liever niet gezien worden. En wat is dat nu dan totaal anders, want nu is het blijkbaar mode om zelfs op straat je boxershort te laten zien boven je naar beneden gezakte spijkerbroek van twee maten te groot!

Maar om terug te komen op de revolutie van de boxershort, ik kan me nog herinneren dat de eerste op de markt kwamen in wij die onderling belachelijk maakte als 'ballenknijpers', want een boxershort zit nu eenmaal veel strakker om het lichaam dan een ouderwetse onderbroek. In die tijd ontstond ook al snel de discussie of het dragen van een boxershort geen invloed zou hebben op de zaad kwaliteit en de vruchtbaarheid van de man. Gelukkig weten we nu wel beter en is daarbij de kwaliteit en draagbaarheid van een boxershort enorm veranderd.

Modetrend
Zoals al eerder gerefereerd is een boxershort tegenwoordig een hippe modetrend. En met de komst van de online webshop zijn ook de boxershorts niet weg te slaan uit de online winkels op het net. Voor ons mannen een uitkomst, want als we ergens een hekel aan hebben is het wel aan winkelen, dus wanneer we online via een webshop ons ondergoed kunnen aanschaffen is dat een weelde!

www.boxershortsvoordeel.nl

Over de Auteur

I.H.Dijkstra

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo