FB pix Heren Truien - Artikelpost

Heren Truien

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1013 | Aantal woorden: 523 | Datum: | 0 commentaar

Heren Truien: De functie van kleding is veranderd. Alleen bescherming geven is al lang niet meer genoeg. Er wordt heel wat tijd besteed aan de aanschaf van een garderobe. In Nederland willen de temperaturen nogal eens schommelen en de herenmode in Nederland is erg gebonden aan de seizoenen.

Wat je in de zomer draagt, is meestal te koud in de winter. Andersom geldt hetzelfde. Je draagt je dikke wollen trui niet in de zomer. Gelukkig vinden ook de mannen het belangrijk hoe ze er uit zien. Er is niets voor niets een gezegde “kleren maken de man”. Er is prachtige kleding te koop voor mannen voor elk seizoen. Een berenvel is niet meer het enige wat in de kast hangt. Hiervoor in de plaats heb je de heren truien. Heren truien heb je in diverse uitvoeringen en van diverse materialen. De heren truien hebben ook verschillende functies.

De man, die altijd op straat werkt heeft behoefte aan truien, die geen hinder geven tijdens de werkzaamheden en die gemakkelijk schoon te houden zijn. Heren truien voor het werk zijn dan ook meestal gemaakt van katoen. Tegenwoordig heb je mooie truien van fleece. Een fleece trui is zacht, goed te wassen, warm en snel droog. Voor de zakenman en de man met een representatieve baan is de fleece trui nu niet echt de goede keuze. Die draagt weer andere truien. Er zijn prachtige heren truien van wol, katoen, acryl, polyester en mixen van dat alles. Ook de spencer, de trui zonder mouwen, wordt aangeschaft en is mooi bij een kostuum.

Wil je een heren trui, die altijd netjes is in alle seizoenen dan is er de kasjmier trui. Een kasjmier trui is warm in de winter, koel in de zomer en kan direct op de huid gedragen worden. Is de man eenmaal een kasjmier trui gewend, dan zal hij daar aan verknocht raken. Bij zware lichaam inspanningen is de kasjmier heren trui weer wat minder geschikt, omdat het wassen van zo’n trui wat meer aandacht vraagt. Alle soorten heren truien hier benoemen is onmogelijk. Om de goede trui aan te schaffen is het goed je af te vragen voor welk doel de trui bedoeld is. Bij welke pantalon hij gedragen wordt en welk materiaal de voorkeur heeft. Is dat allemaal bepaald, dan kan je op zoek naar de perfecte heren trui.Over de Auteur

Een liefhebben van mooie heren truien en het schrijven van artikelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo