Herenmode, loop niet achter de feiten aan. - Artikelpost

Herenmode, loop niet achter de feiten aan.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 939 | Aantal woorden: 609 | Datum: | 0 commentaar

Herenmode, bleef deze vroeger nog achter op damesmode, tegenwoordig is het van een even groot belang. Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van herenmode kun je gemakkelijk achter de feiten aan lopen. Als het om mode gaat dan blijven veel mannen vasthouden aan hetgeen ze normaliter al dragen. Als ze iets kopen dat op dat moment in de mode is, dan is het vaak op hoop van zegen. Dat levert veelal niet de beste keuzes op. Oude gewoonten zijn moeilijk af te leren en dat geldt ook voor de kledingkeuzes die mannen vaak maken. Maar geen nood! In dit artikel ga ik je leren hoe je variatie in je garderobe aan kunt brengen, zodat je voor iedere gelegenheid de juiste kleding voorhanden hebt.

Pasvorm is erg belangrijk.

Een belangrijke factor om rekening mee te houden, wanneer je kleding gaat kopen, is de juiste pasvorm. Het maakt niet uit om wat voor kledingstuk het gaat, de pasvorm geeft aan dat je weet waar je mee bezig bent of juist niet. Hoe vaak zie je niet mannen lopen in kleding dat door hun opa gedragen lijkt te zijn, of dat veel te wijd is, of mannen die met te strakke of te korte kleding rondlopen. Het zijn niet alleen maar de mannen die forser zijn die last van dit probleem hebben. Ook bij dunnere mannen zie je dit tegenwoordig steeds vaker.
Waar moet je op letten?
Er zijn een aantal punten waar je op moet letten. In de meest gevallen zul je wel zien en merken wanneer je kleding veel te wijd zit. Hieronder geef ik je een aantal snelle tips om rekening mee te houden.

 

  • Wanneer je een overhemd koopt, houdt er dan rekening mee dat je overhemd niet te strak zit bij de knopen of op je borst. Als je golvende lijnen ziet die naar je oksels trekken of om de knoopjes heen, dan zit de overhemd te strak. Ook de mouwen moeten, wanneer jij je armen strekt, niet je gehele polsen blootgeven, dan is je overhemd te klein.
  • De juiste maat spijkerbroeken is vaak lastig te kiezen. Het moet goed bij je passen en het is erg afhankelijk van de vorm van je lichaam. Sommigen houden van de slimfit, terwijl anderen weer kiezen voor regular. Belangrijk is in ieder geval dat de broek goed om je middel zit. De spijkerbroek mag iets groter zijn dan je eigenlijke maat, maar nooit meer dan één maat. Als je een riem nodig hebt om je broek omhoog te houden, dan is het niet de bedoeling dat deze zo ver aangetrokken moet worden, dat je broek begint te vouwen. Ook de lengte van je broekspijpen is iets om op te letten. De beste manier om te zien of je broek niet te lang of te kort is, is door hem te passen zonder schoenen te dragen. Komt de uiteinde van de pijp tot aan je hak? Dan is de lengte precies goed.
  • Met T-shirts is het belangrijk om erop te letten dat wanneer jij je armen omhoog doet, je T-shirt niet boven de bovenkant van je broek uitkomt. Gebeurt dit wel? Dan is je shirt te kort.

Dit zijn wat basisdingen om op te letten, de volgende keer wanneer je herenkleding gaat kopen.

Over de Auteur

Eigenaar van de affiliatesite winkelstraat 24/7. Valt verder niet veel bijzonders over te vermelden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Petrol Industries - Heren Gevoerde Jas Northbrook - Bruin - Maat XL
Petrol Industries - Heren Gevoerde Jas Northbrook - Bruin - Maat XL

€ 81,99
Toon product

Fleece nekwarmer colsjaal windvanger zwart - Voor volwassenen - Winter kleding accessoires
Fleece nekwarmer colsjaal windvanger zwart - Voor volwassenen - Winter kleding accessoires

€ 7,95
Toon product

Superdry Hooded Fuji Sport Padded Jkt Heren Jas - Eclipse Navy - Maat Xl
Superdry Hooded Fuji Sport Padded Jkt Heren Jas - Eclipse Navy - Maat Xl

€ 90,38
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo