FB pix Het combineren van dameslaarzen met zakelijke kleding - Artikelpost

Het combineren van dameslaarzen met zakelijke kleding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2131 | Aantal woorden: 584 | Datum: | 0 commentaar

Het kan lastig zijn om uit te vinden hoe je je favoriete laarzen het beste kunt combineren met zakelijke kleding. Het dragen van je favoriete slobberlaarzen met een zakelijke outfit wordt meestal niet met luid gejuich ontvangen, ook wordt het niet alom geaccepteerd als je je lederen kniehoge laarzen met stilettohakken op het werk draagt onder een kokerrok. Dit is heel begrijpelijk maar in de winter willen veel vrouwen graag comfortabele, warme laarzen dragen als het buiten koud en nat is. Hier volgen een paar tips die je kunt gebruiken om dameslaarzen te combineren met zakelijke kleding zonder dat dit ongepast is of niet mooi. 
  1. Een broek is je beste vriend. Enkellaarzen en laarzen zijn een geweldige manier om warme voeten te houden in de maanden waarin het buiten koud is en je eigenlijk niet uit bed wilt komen. Dit soort laarzen naar het werk dragen kan gezien worden als onprofessioneel, tenzij je weet hoe je ze kunt combineren. Een lange broek is de perfecte manier om enkellaarsjes te verstoppen. Het is met name verstandig om laarzen te kopen met een spitse neus om de illusie te wekken van basiswerkkleding. De broek verbergt de schacht, de vorm en eigenlijk het feit dat het een laars is, verder niets.  
  2. Zorg voor balans in je kleding. Ga je naar een zakelijke bespreking in een plaatselijk restaurant, maak je dan niet druk over het feit dat er geen sneeuw ligt en dat je dus verondersteld wordt om koude en oncomfortabele hakken te dragen. Je kunt kniehoge laarzen, bij voorkeur zwart en met een klein hakje om het professioneel te houden, goed combineren met een rok tot op de knie. Dit is een makkelijke manier om balans te creëren in de outfit en niet buiten het boekje te gaan met de laarzen. Het is een goede manier om de schoenen die u wilt te dragen in combinatie met de kleding die u moet dragen. Doe het op de juiste manier en de laarzen zien er bijna uit als kousen onder de rok.   
  3. Enkellaarzen zijn een goede vermomming. Je kunt ze dragen met een broek of rok en er toch professioneel uitzien. Het zijn hoge hakken verwerkt tot een laars maar soms is het materiaal zo uniek dat je niet eens kunt zien dat het een laars is. Slangenhuid, versierd materiaal en leer zorgen allemaal voor een professionele maar warme uitstraling. Je kunt ze dragen bij een rok en toch de vereiste hoge hakken dragen. Ze bedekken de voet en enkel en houden je warm. Lange sokken zorgen voor nog meer warmte en je zult ze niet zien boven de enkel van de voet. Koop kortere sokken als je ze toch ziet of schuif ze iets omlaag.
     
  4. Een andere manier om warme benen te houden is het dragen van kniehoge laarzen. Als je ze niet goed onder een knielange rok durft te dragen zoals eerder besproken, dan kun je ze ook onder een broek dragen. Ze houden je zeker warm en de onderkant ziet er voor anderen net zo uit als elke andere schoen. Probeer het eens!

 

Over de Auteur

Sanne Velthuis

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Groene aanslag verwijderaar Groene aanslagreiniger  3x 1 Liter Tuinverzorging - Onderhoud - 1L
Groene aanslag verwijderaar Groene aanslagreiniger 3x 1 Liter Tuinverzorging - Onderhoud - 1L

€ 20,69
Toon product

Grisport veters - Zwart/Grijs - 120
Grisport veters - Zwart/Grijs - 120

€ 6,75
Toon product

FEETZ - Hielspoor en Fasciitis plantaris Inlegzolen voor mannen en vrouwen Steunzolen voor schoenen - Orthopedische inlegzolen - Platvoeten – Hardloop inlegzolen - Podologische inlegzolen voor voetboogpijn Hoge boog - Inlegzolen voor laarzen
FEETZ - Hielspoor en Fasciitis plantaris Inlegzolen voor mannen en vrouwen Steunzolen voor schoenen - Orthopedische inlegzolen - Platvoeten – Hardloop inlegzolen - Podologische inlegzolen voor voetboogpijn Hoge boog - Inlegzolen voor laarzen

€ 39,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo