FB pix Het dragen van exclusieve herenschoenen - Artikelpost

Het dragen van exclusieve herenschoenen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1022 | Aantal woorden: 428 | Datum: | 0 commentaar

Welke man draagt tegenwoordig onder zijn pak nog de saaie standaard zwarte schoenen, die al ruim 20 jaar ieder jaar door je vrouw gehaald worden bij de Scapino. Je ziet het steeds minder voorkomen, want tegenwoordig geven mannen ook veel om hun uitstraling. Ongeacht de leeftijd van de drager.

Hand gemaakte schoenen tegen een schappelijke prijs van ook nog een Nederlands merk.  Dat is een combinatie die je niet vaak tegenkomt. Daarbij bestaat ook nog de mogelijkheid om uw schoenen in custom colors te laten kleuren. Het kleuren van de schoenen kunnen in allerlei effecten worden aangebracht, waardoor het schoeisel echt uniek is.

Verder draagt u natuurlijk bij exclusieve herenschoenen ook een bijpassende riem. Deze riem wordt natuurlijk geheel naar wens gekleurd net als het paar exclusieve herenschoenen wat u heeft besteld.

Normaliter gaat het voor het in bezit komen van een dergelijk paar exclusieve herenschoenen een veel langere en ingewikkeldere procedure aan vooraf. Nu kunt u uw schoenen bestellen gewoon vanaf je luie stoel, die vervolgens ook nog bezorgd worden.

 

Wanneer u eenmaal eigenaar bent van een paar exclusieve herenschoenen, is het vanzelfsprekend dat u wenst dat dit schoeisel zo lang mogelijk meegaat. Daarom is het verstandig om op de hoogte te zijn van de beste manier waarop deze schoenen onderhouden moeten worden. Dit schoeisel is immers op een ambachtelijke manier vervaardigd en handmatig gefinisht. Hierom dient u uw exclusieve herenschoenen niet bloot te stellen aan hitte of lichtbronnen. Deze blootstelling maakt het mogelijk dat er verandering in de kleuren optreden. Tevens dient u schoenen met een leren zool wanneer u deze voor het eerst draagt niet buiten te dragen als het regent. Deze schoenen dienen eerst ingelopen te worden voordat ze nat worden. Wanneer deze schoenen nat worden neemt deze schoen vocht op en zetten ze uit. Wat er uiteindelijk voor zorgt dat ze minder stevig worden en een kortere gebruiksduur hebben. Verder dient u uw exclusieve herenschoenen niet twee dagen achter elkaar te dragen, laat deze tenminste een dag rusten. Ook raden wij u aan om bij het aantrekken van uw schoeisel altijd een schoenlepel te gebruiken. Over de Auteur

Heeren Shoes & Shirts is een Nederlands schoenen- en kledingmerk o.a. zeer exclusieve herenschoenen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo