FB pix Het gewenste kleurpalet voor damesschoenen dit zomerseizoen - Artikelpost

Het gewenste kleurpalet voor damesschoenen dit zomerseizoen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1930 | Aantal woorden: 560 | Datum: | 0 commentaar

Niet lang geleden waren er twee basiskleuren voor schoenen, zelfs voor vrouwen: zwart en bruin. Nu bestaan er schoenen in allerlei kleuren en materialen. Sterke diva’s als Rihanna, Beyoncé, Lady Gaga en Cheryl Cole hebben ervoor gezorgd dat deze schoenen niet alleen op de catwalk worden gedragen maar ook beschikbaar zijn voor het grote publiek. Dus nu hebben wij dames veel meer opties dan alleen de keuze uit zwart of bruin. Zodra een ontwerper een nieuwe kleur of patroon bedenkt, wordt er meteen een schoen van gemaakt. 

Opvallende schoenen zijn een geweldige manier om een beetje pit te geven aan een monotone outfit. Eén van de meest populaire looks is een zwart jurkje met felrode schoenen. Of misschien een paars jurkje met neongele schoenen. Er bestaan geen regels voor. Hoe eenvoudiger de kleding, hoe gekker de schoenen mogen zijn. Meisjes dragen vaak een skinny jeans met een simpel T- shirt en superhoge hakken in een superfelle kleur zoals kobaltblauw of fuchsia. De trend is felle kleuren en die trend lijkt niet over te gaan. Hoe feller en gedurfder de schoenen, des te meer zelfvertrouwen en charisma ze uitstralen. 

Aan de andere kant van het spectrum staan hakken in huidskleur. Deze kleur was overal te zien op de rode loper dit jaar tijdens elk evenement. Bijna elke vrouw, zowel actrices als zangeressen, had een prachtige avondjurk aan met hakken in huidskleur aan de voetjes. De truc van hakken in huidskleur is dat de kleur de benen langer doet lijken omdat er één doorgaande lijn ontstaat van de heupen tot aan de voeten. Bovendien zorgt de hak van de schoen ervoor dat de benen mooier gevormd zijn. Huidskleurige hakken zijn een geweldige manier om de illusie te wekken van het hebben van de benen van een topmodel voor diegenen onder ons die daar niet mee gezegend zijn. Deze look past bij iedereen dus draag eens huidkleurige hakken als je een speciaal avondje voor de boeg hebt, met name bij een korte jurk. Je benen lijken een meter langer en je voelt je de hele avond een filmster.

Naast de felle kleuren en de huidskleurige schoenen is er nog een trend op komst. Dat zijn de vintagekleuren. Pruim, wijn, olijf, bes en grijstonen komen steeds vaker terug. Zo’n beetje alles wat geïnspireerd is op de jaren 40, 50 en 60 is weer hip dus als iets eruitziet alsof Marilyn Monroe, Audrey Hepburn of Twiggy het hadden kunnen dragen dan is het waarschijnlijk weer hip. Als wat supervrouwelijk is, kan goed worden gedragen met deze brutale, donkere kleuren. Combineer eens een zijdeachtige jurk in een neutrale kleur met donkere pruimkleurige schoenen voor een geweldig contrast. Deze look is elegant en heel modieus.

Bijna alles kan dit seizoen. Van de op Warhol geïnspireerde popartkleuren rood, kanariegeel en kobaltblauw tot basishuidskleur en donkere bourgogne- en auberginekleuren. Zolang je het mooi vindt en het lekker zit; gewoon doen! Goede schoenenjacht!

 

Over de Auteur

De mooiste damesschoenen en -laarzen op maat vindt u bij Duo Boots!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo