FB pix Het merk Botticelli schoenen en kleding - Artikelpost

Het merk Botticelli schoenen en kleding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1286 | Aantal woorden: 366 | Datum: | 0 commentaar

Als er één land is waar veel beroemde kledingmerken vandaan komen dan is het wel Italie. Dit land was begin vorige eeuw al heel actief binnen de modewereld waardoor hun ambacht al vroeg begon. Vandaag de dag heeft Italie zich stevig gevestigd in die mode wereld met bekende merken zoals Moncler, Prada, Armani en Versace. Deze merken zien we terug in modebladen en op beroemde catwalks. Het merk Roberto Botticelli is ook een beroemd merk uit Italie.

Het bedrijf Botticelli, of tegenwoordig Roberto Botticelli, is opgezet in Italie. Aldo Botticelli is de vader van het familie bedrijf Botticelli. In 1946 heeft hij het bedrijf opgezet en begon met het maken van handgemaakte leren heren schoenen. Niet lang daarna stond het bedrijf in Italie al bekend om hun prachtige comfortabele en kwalitatieve leren schoenen. Dit werd een groot succes en vervolgens heeft hij dus het familie bedrijf Botticelli opgezet. Italianen zijn trots op Botticelli omdat dit merk hun land wereldwijd positief op de kaart zet.

De zoon van Aldo, Roberto Botticelli, heeft het bedrijf veel jaren terug overgenomen en is de naam van het merk veranderd naar Roberto Botticelli. Roberto heeft van het kleding merk een enorm internationaal bedrijf gemaakt waardoor de naam van het merk nog bekender werd. Zo breidde Roberto de kleding lijn uit met kleding, tassen en accessoires. Hierbij moesten de normen zoals handgemaakt, kwalitatief en comfort altijd hoog in het vaandel worden gehouden. Dankzij die constistentie boekt het bedrijf tegenwoordig nog steeds grote successen.

De kredietcrisis die op het moment aan de gang is in de westerse wereld heeft geen effect gehad op merken zoals Botticelli. Bekend fenomeen tijdens economische crisissen is juist dat consumenten niet besparen op de luxe producten om zo nog een volmaakt voorkomen te hebben naar de buitenwereld. Hierdoor profiteren dure merken zoals Botticelli van deze instelling.Over de Auteur

Ben een hobbyist.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo