Het mooiste Tag Heuer Horloge! - Artikelpost

Het mooiste Tag Heuer Horloge!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 477 | Aantal woorden: 370 | Datum: | 0 commentaar

Luxe horloges worden over het algemeen gemaakt in Zwitserland. Waar Italianen bekend staan om hun prachtige sportauto’s, staan Zwitsers bekend om hun prachtige en nauwkeurige horloges. Een van de bekendste horlogemerken uit Zwitserland is het merk Tag Heuer. Tag Heuer is een horloge merk dat al vele jaren bestaat. Sinds 1984 maakt het bedrijf horloges onder het merk Tag Heuer. Voorheen bestond Tag Heuer uit twee merken. Het merk Heuer, en Techniques d’Avant Garde (TAG). Heuer werd in 1860 opgericht en stond bekend om de sportieve horloges. Toen Heuer in 1984 TAG overnam ontstond het nu wereldberoemde merk Tag Heuer.

Tot zover de geschiedenisles over Tag Heuer. Tegenwoordig maakt het merk sportieve horloges van hoge kwaliteit. Het merk dankt zijn grote bekendheid aan deelname in de sportwereld, en door bekende mensen uit de film wereld. Grote namen zoals Tiger Woods (golf), Ayrton Senna (F1), Kimi Räikkönen (F1), Brad Pitt (acteur), Greg van Avermaet (wielrennen) en Max Verstappen (F1) hebben zich aan het merk gebonden. Ook bij grote evenementen zoals de olympische spelen en Formule 1 wedstrijden is Tag Heuer van de partij als officiële timekeeper.

De horloges van Tag Heuer zijn steevast van ongekend hoge kwaliteit. De uurwerken zijn haast onverwoestbaar en de designs zijn geweldig en modern. Om zelf een Tag Heuer aan te schaffen moet je een bezoekje brengen aan de website van Juwelier van Willegen. Deze juwelier is officieel dealer van Tag Heuer horloges. Het aanbod van de Tag Heuer horloges is erg groot bij Juwelier van Willegen. De juwelier staat bekend vanwege de hoge servicegraad, en het geweldige productaanbod. Neem eens een kijkje in de webshop om erachter te komen welke horloges jij wilt hebben! Wil je de horloges eerst om je pols zien voordat je ze aanschaft? Breng dan eens een bezoek aan de winkel van Juwelier van Willegen in Den Haag!Over de Auteur

Juwelier van Willegen is een officieel dealer van Tag Heuer horloges!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo