FB pix Hoe combineer ik enkellaarsjes met skinnyjeans? - Artikelpost

Hoe combineer ik enkellaarsjes met skinnyjeans?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1879 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 1 commentaar

Hoe combineer ik enkellaarsjes met skinnyjeans?

Twee grote trends, maar hoe kun je ze combineren? Niet, volgens een aantal hardnekkige geruchten. Maar het kan wel degelijk, op meerdere manieren zelfs. Of je nu voor laars onder broek of broek in laars kiest, alles hangt af van je persoonlijke stijl, de hoogte van de laars en de strakheid van de broek. Een aantal algemene tips:

  • Dit is een nieuwe look dus laat zien dat je het meent. Flans niet zomaar iets in elkaar, maar denk goed na of de laarzen wijd en hoog genoeg zijn om je broek in te doen. Als je je broek er liever overheen houdt, zorg dan dat de broek lang genoeg is, om het er niet armoedig te doen uitzien.      
  • Doe je huiswerk, zeker nu beide items zo veelvuldig verkrijgbaar zijn. Blader door tijdschriften en folders om te zien welke stijl bij je past en waar je op moet letten. Koop je laarzen en broek het liefst in een winkel waar je ze kunt passen, bij voorkeur in combinatie. Als je via internet bestelt, controleer of je artikelen terug kunt sturen als ze niet goed zijn.
     
  • Let op stijl en kleur. Vanzelfsprekend maar toch nuttig om nog eens te benadrukken. Laarsjes dienen ofwel wijd te zijn, ofwel even strak als het uiteinde van de skinny pijp, zo houd je de combinatie in balans. Qua kleur, een wijd laarsje staat vaak leuk in een lichtere kleur, wat dan weer gecombineerd kan worden met een donkere broek voor een interessant contrast. Donkere schoenen bij een lichte broek zijn over het algemeen geen aanrader, tenzij het gaat over een lightwash jeans met zwarte laarsjes. Houd ook rekening met het soort top je van plan bent te dragen en wat je met je outfit wil uitstralen. Veel enkellaarsjes hebben studs of gespen, wat niet heel goed past bij een bloementuniekje. Ga ofwel voor eenheid in stijl ofwel voor opvallend contrast, maar niets ertussenin. Ofwel alles zwart en stoer, ofwel één lichtgekleurd element erin. 
     
  • Durf, probeer uit, experimenteer. Er kan meer dan je denkt!

Over de Auteur

Door Floor Uitterhoeve
Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar http://www.duoboots.nl, online specialist in laarzen met smalle of brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit!

DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Mon, 8 Nov 2010 at 11:46 PM, by 1988dh
Dankjewel voor de tips! Zeer goed artikel.
Stockverkoop

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo