Hoe je met manchetknopen een mooi accent aan je outfit kan geven - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe je met manchetknopen een mooi accent aan je outfit kan geven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 91 | Aantal woorden: 379 | Datum: | 0 commentaar

 

Veel mensen denken bij manchetknopen dat het oubollige dingen zijn, voor oude mensen in grijze pakken. Met manchetknopen kun je echter een mooie persoonlijke of passende touch aan je outfit geven, doordat er natuurlijk heel veel verschillende soorten manchetknopen zijn. Vooral als de gelegenheid erom vraagt, dan heb je veel keuze qua manchetknopen. Denk aan een setje bruidspaar manchetknopen, ideaal voor bij een bruiloft bijvoorbeeld. Je kan ook denken aan een setje met kronen, voor als je uitgenodigd wordt op koninklijke bruiloften als die van Prins Harry en Meghan Markle. In elk geval, een bruiloft is een heel mooie gelegen voor bruiloftsmanchetknopen.

Er zijn ook meerdere bekende personen die erom bekend staan manchetknopen met een persoonlijke touch te dragen. Onze koning Willem-Alexander is wellicht wel het beroemdste voorbeeld, hij droeg bijvoorbeeld tijdens zijn kroning op 30 april 2013 de manchetknopen die hij had gekregen van zijn vader. Hij schijnt verder bij publieke bezoeken zijn manchetknopen af te stemmen op het bezoek wat hij aflegt, op Bonaire droeg hij bijvoorbeeld manchetknopen met het wapen van Bonaire. Zou hij bijvoorbeeld ook manchetknopen dragen met zijn eigen beeltenis erop, of rood-wit-blauwe manchetknopen?

Daarnaast is ook bekend dat D66-voorman Alexander Pechtold een fervent verzamelaar is van manchetknopen. Zo is hij begin dit jaar te zien geweest in het SBS6-programma ‘Verzamelkoorts’, waar hij aangaf dat de manchetknoop ‘het mooiste sieraad van de man’ is. Hij heeft zo’n 70 paar manchetknopen, van legoblokjes manchetknopen, speciale exemplaren van de AIVD en verschillende oude Gulden munten als manchetknopen. We wisten niet dat Pechtold als D66-man zo van de Gulden was.

Je kan dus heel erg veel kanten op als je overweegt manchetknopen te dragen. Zoek bijvoorbeeld eens op ‘bijzondere manchetknopen’ en je ziet vast genoeg opties langskomen. Doe eens gek, draag manchetknopen!Over de Auteur

Lucas Vos is online marketeer en oprichter van Fried Air Investments

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo