Hoe loop je er als vrouw goed bij met een kleurrijke en gevarieerde set kleding? - Artikelpost

Hoe loop je er als vrouw goed bij met een kleurrijke en gevarieerde set kleding?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 741 | Aantal woorden: 515 | Datum: | 0 commentaar

 

De meeste vrouwen willen er goed en volgens de mode bijlopen. Hier willen ze dan ook best wat tijd in steken en willen ze hun kledingkast graag gevuld hebben met mooi moderne kleding waar zij zich prettig en zelfverzekerd in zullen voelen. Dat is dan ook waarbij dit artikel deze vrouwen kan helpen. Het mooie aan deze tips is dat ze gelden voor zowel slanke als de vrouwen met mode voor een maatje meer.

Combineren is het toverwoord

Voordat je op pad gaat om  te winkelen moet je eerst eens kijken wat je al in huis hebt. Het is ook een goed idee om een outfit te kopen in plaats van losse kledingsstukken. Op deze manier weet je zeker dat de kledingsstukken daadwerkelijk bij elkaar passen. Heb je eenmaal een set gekocht, dan weet je zeker dat je de kledingsstukken zult gaan gebruiken. Vervolgens kun je thuis kijken of het mogelijk is om deze nieuw gekochte kledingsstukken te combineren met andere ‘oudere’ kledingsstukken. Belangrijk is wel om rekening te houden met wat je al hebt liggen, omdat het handiger is als je met verschillende kledingsstukken, verschillende combinaties kunt maken. Als je dus op pad gaat om te winkelen is het dus goed om erbij stil te staan of je met een kledingsstuk meerdere combinaties kunt maken. Dat je dus nagaat wat je al in huis hebt.

Gebruik meer kleuren

Iedereen heeft wel een lievelingskleur, dat kan groen, rood, blauw of nog een hele andere kleur zijn. Vaak is het zo dat je dan ook kleding in die kleuren koopt en zit het gevaar erin dat je thuis komt met weer kleding in je lievelingskleur. Let er dus op welke kleuren je waarvan al wel in huis hebt en waarvan nog maar weinig of niks. Door gebruik te maken van veel verschillende kleuren, kun je makkelijk combineren en zal het zo lijken dat je er elke dag weer anders uit ziet. Wel zit het gevaar erin dat je niet zomaar alle kleuren kunt dragen. Bij de een staat grijs helemaal niet en bij de ander juist weer heel erg goed. Welke kleur wel en welke kleur niet bij je past, komt je na van loop van tijd achter.

Ook voor de grote maten mode is het combineren en het gebruik van kleuren aan te raden. Op deze manier heb je het meest aan je kleding.Over de Auteur

Ik ben Lisanne van Gunst en schrijf graag over mode. Ik kijk hierbij naar de laatste trends en kijk naar grote maten mode.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo