FB pix Hoe u door het dragen van schoenen met hak zelfverzekerder kunt overkomen - Artikelpost

Hoe u door het dragen van schoenen met hak zelfverzekerder kunt overkomen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1580 | Aantal woorden: 522 | Datum: | 0 commentaar

Hoge hakken zijn een symbool voor de moderne vrouw, een vrouw die vrouwelijk is én weet waar ze goed in is. Hoewel dit soort damesschoenen vaak de schuld krijgt een van de hoofdoorzaken te zijn van chiropodische problemen, kan de esthetische elegantie die het vrouwen geeft niet worden ontkend. Het maakt niet uit wat de artsen zeggen, vrouwen zijn net zo gek op hoge hakken als op winkelen, make-up en mooie kleding.

Er zijn ontelbare redenen waarom vrouwen zo gek zijn op hoge hakken, een aantal van deze redenen zijn: een mooiere houding, de manier waarop hoge hakken bij kleding passen zoals jurkjes en mantelpakjes en de manier waarop de benen worden benadrukt. De extra lengte is met name belangrijk voor vrouwen die kleiner zijn dan gemiddeld. Hoge hakken moeten ongeveer 9 centimeter hoog zijn om echt als hoge hak te worden bestempeld. Er is wat oefening voor nodig om op deze schoenen te lopen zonder te struikelen en het kan even duren voordat u eraan gewend bent maar de voordelen van elegant op hoge hakken lopen zijn het helemaal waard.

Hoge hakken helpen de houding te corrigeren doordat het achterwerk meer naar achteren komt en de borst vooruit wordt gedrukt. Zo worden de vrouwelijke vormen benadrukt voor een sexy en aantrekkelijke uitstraling. Bovendien beïnvloeden de schoenen de manier waarop deze vrouwen lopen, en wordt het wiegen van de heupen benadrukt terwijl ze zelfverzekerd en elegant door kantoren of op evenementen langs schrijden. Hoge hakken beïnvloeden niet alleen de houding en het bewegen maar ze vergroten ook het zelfvertrouwen omdat de vrouwen weten dat ze er sensueel maar professioneel uitzien. Dit werkt goed voor verschillende situaties zoals op feestjes en op het werk. De gevolgen van het dragen van hoge hakken zijn subtiel maar maken toch duidelijk een verschil.

Afgezien van het feit dat de houding wordt verbeterd en het zelfvertrouwen wordt vergroot,  vinden vrouwen (en mannen) het ook fijn dat hoge hakken de benen langer doen lijken dan ze eigenlijk zijn en ook de kuiten lijken slanker, sierlijker en soepel. Dit effect geldt niet alleen voor kleine vrouwen die langer willen lijken door zulke hakken te dragen maar ook voor lange vrouwen die sierlijker en eleganter willen overkomen. Het is geen wonder dat mannen vrouwen die hoge hakken dragen vrouwelijker en aantrekkelijker vinden dan vrouwen die platte damesschoenen dragen. Bovendien passen hoge hakken goed bij mantelpakjes en jurkjes, met name waarin de benen goed uitkomen zoals kokerrokken en andere mooi vallende kleding. In combinatie met een mooi paar hoge hakken ontstaat er altijd een beeld van een slanke, goedverzorgde vrouw.

Over de Auteur

Op zoek naar damesschoenen? Duo Boots heeft een breed assortiment!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo