Houten horloge of een houten zonnebril kopen? - Artikelpost

Houten horloge of een houten zonnebril kopen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 613 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

Heb je ooit overwogen een houten horloge of een houten zonnebril aan te schaffen, maar ben je er nog niet helemaal uit? Laten we dan alle voordelen eens op een rijtje zetten.

Laten we beginnen met de drie belangrijkste redenen om een houten accessoire aan te schaffen.

1. Duurzaam en ecologisch

Houten accessoires zoals houten horloges en houten zonnebrillen worden gemaakt van duurzame houtsoorten. Hierdoor ontstaat er een duurzaam product, dat is beter voor het milieu dan producten van standaard materialen zoals staal of plastic. Door het gebruik van hout zijn de producten niet allen duurzaam, maar ook erg stijlvol. En nog een ander ecologisch pluspunt, er worden geen chemische materialen zoals verf en andere chemicaliën gebruikt. Behalve dat je er een ecologisch fashion statement van maakt, ziet je outfit er ook gewoon helemaal tip top uit.

2. Voor elke stijl geschikt

Zowel houten horloges als houten zonnebrillen zijn gemakkelijk te combineren met elke outfit en geschikt voor welke gelegenheid dan ook. Door de natuurlijke uitstraling van het hout, zien deze houten accessoires er goed uit op elke gelegenheid of het nou op het werk of in de kroeg is, op een dagje strand of een feestje. Met een houten horloge of zonnebril zul je zeker de aandacht trekken.

3. Lichtgewicht, hypoallergeen en uniek.

De houten producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Maar wat een houten horloge  of houten zonnebril uiteindelijk echt uniek maakt is de nerfstructuur van hout. Hierdoor is elk horloge of zonnebril uniek en hoef je niet bang te zijn voor dat ongemakkelijke moment waarop iemand exact hetzelfde draagt als jij. Doordat hout ook nog eens lichtgewicht is zijn deze houten producten ook nog eens erg prettig om te dragen, dit in tegenstelling tot een zwaar metalen horloge bijvoorbeeld waarbij het dragen soms lijkt op een fitness work-out.

Als laatste voordeel voor met name de horloges van hout, is dat de kans op een allergische reactie aanzienlijk kleiner is dan met een horloge van metaal.

Over de Auteur

Timeforest is een specialist in duurzame houten accessoires

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo