Huidverzorging - Artikelpost

Huidverzorging

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 630 | Aantal woorden: 520 | Datum: | 0 commentaar

De huid is het grootste orgaan van je lichaam en daarom is een goede huidverzorging erg belangrijk. Alleen waar moet je op letten als je huidverzorging kopen gaat?

De huid.
Hoe is de huid eigenlijk opgebouwd? De huid heeft verschillende lagen, met elk hun eigen functie. De bovenste laag, de opperhuid, is zeer dun en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast produceert deze laag de huidcellen. De volgende laag is de lederhuid, die bestaat uit bloedvaten, talg- en zweetklieren en spiervezels. De lederhuid geeft stevigheid aan de huid. De onderste huid is het bindweefsel, waar vetcellen geproduceerd worden.

De huid beschermt ons lichaam en regelt onze lichaamstemperatuur. Ook maakt de huid vitamine D aan, dat belangrijk is bij de vorming van botten.

Huidtypen.
Het eerste waar je goed op moet letten als je producten voor de huidverzorging kopen gaat, is dat de producten geschikt zijn voor jou huidtype. Er zijn namelijk verschillende huidtypes en hier moet je de verzorging goed op af stemmen. Heb je last van een droge huid, dan kun je het beste kiezen reinigingsmelk en een vettere dagcrème. Een vette huid is het meest gebaat bij een facewash en producten op waterbasis. Voor een gevoelige huid is het belangrijk dat de producten hypoallergeen zijn.

Dagelijkse verzorging.
Het reinigen van de huid is de basis van een goede huidverzorging.  Gedurende de dag is je huid vervuild door allerlei bacteriën en vuiligheid. Wordt de huid niet goed gereinigd, dan kunnen de poriën verstopt raken en ontstaan puistjes en andere oneffenheden. De huid van je gezicht kun je reinigen met een reinigingsmelk of een facewash.

Na het reinigen van je huid, is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Een goed begin van de huidverzorging is een serum, waarmee huidproblemen aangepakt kunnen worden. Daarnaast is het gebruik van een speciale oogcrème aan te raden, omdat de huid rond je ogen erg dun en gevoelig is. Ook is het gebruik van een goede dag- en nachtcrème belangrijk, zodat je huid goed verzorgd wordt. Vergeet hierbij de hals niet!

 

Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een webshop voor al je huid-, parfum- en make-upproducten. Voor mannen en vrouwen is er een groot aanbod aan diverse producten.  - See more at: http://artikelpost.nl/diversen/de-lente-begint-met-elie-saab-leau-couture-eau-de-toilette.html#sthash.UTu6dapA.dpuf

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo