FB pix Ieder zijn eigen kettingen - Artikelpost

Ieder zijn eigen kettingen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1317 | Aantal woorden: 381 | Datum: | 0 commentaar

Kettingen in laagjes
Als je een simpele outfit een beetje wilt spiken, doe je dat uiteraard met sieraden. Laagjes kettingen in dit geval. Het is veel makkelijker dan het klinkt, want laagjes is niets meer dan meerdere dunne, lange kettingen over elkaar. Er bestaan natuurlijk ook kettingen die uit zichzelf meerdere laagjes hebben. Die kun je je uitstekend gebruiken. De kettingen kunnen goudkleurig of juist zilver zijn, maar ook kraaltjes of steentjes of bedels doen het goed. Zolang de kettingen niet te dik of breed zijn, komen ze in aanmerking om gebruikt te worden als kettingen in laagjes. Zorg natuurlijk wel dat je geen BA Baracus van The A-Team wordt… overkill is nooit goed.

Statement kettingen
Kies neutrale en solide kledingstukken als je mee wilt gaan in de trend van statement kettingen. Deze kettingen vallen namelijk enorm op, dus je wilt de aandacht niet laten verdwijnen in je kleren, toch? Statement kettingen zijn heel groot en hebben gigantische stenen en opvallende, funky designs. Metalen mogen gemixt worden met brons, zilver en gouden kleuren, maar felle kleuren mogen ook zeker. Bijvoorbeeld wanneer je de Afrikaanse feeling probeert te bereiken. Deze invloed is hip en opvallend. Een statement ketting is niet zomaar een ketting, je moet bijvoorbeeld goed nadenken welk moment geschikt is om de kettingen te dragen. Maar daar komen we wel uit, niet?

Kettingen met veren

En daar zijn de veren weer. Als je voor opvallend wilt gaan, kies je voor gevogelte….pardon, veren. De indianenstijl (ook wel bekend als Boho) bereikt zo nu en dan een hoogtepunt en dat moment is weer eens aangebroken. Je kunt met veren gelukkig een boel variëren. Er zijn veel verschillende kleuren veren, maar ook de kettingen waar ze aan zitten komen in een hele hoop verschillende soorten en maten. Kettingen met kraaltjes of franjes of steentjes… veren passen gelukkig bij heel veel andere accessoires.

 

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo