Informatie en weetjes over de verzorging van nagels - Artikelpost

Informatie en weetjes over de verzorging van nagels

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 80 | Aantal woorden: 939 | Datum: | 0 commentaar

Mooie en gezonde nagels welke vrouw (man) wilt dit nou niet? Nagels hebben niet alleen een handige functie maar wordt ook gezien als een van de belangrijkste verzorgingspijlers. Wanneer je nagels er goed uitzien laat het automatisch zien wat voor persoon je bent. Als je veel met je handen werkt dan is het logisch dat je nagels er minder verzorgt uitzien dan iemand die niet veel met zijn handen werkt. Wil jij mooie en verzorgde nagels (of dit nou gaat om natural nagels of nepnagels) dan kan de informatie en de weetjes in dit artikel je hier zeker bij helpen.

 

Hoe krijg ik gezonde natural nagels?

Een vraag die maar al te vaak wordt gesteld. Helaas heeft niet iedereen het geluk om lange, sterke en gezonde nagels van zichzelf te hebben. Gelukkig zijn er verschillende manieren om toch gezonde nagels te krijgen.

·         Vitamine E – deze vitamine heb je nodig om een gezond en sterk lichaam te krijgen. Koop vitamine E in een capsulevorm en smeer de olie die erin zit regelmatig op je nagels. Binnen een no-time heb jij mooie nagels.

·         Olijfolie – breng drie keer per week olijfolie aan op de nagels en je krijgt gegarandeerd glimmende gezonde nagels. Dompel een wattenschijfje in de olijfolie en laat het voor 20 minuten op de nagels zitten.

·         Witte azijn – Dit wondermiddel zorgt ervoor dat je nagels weer mooi wit worden. Zet vijf minuten lang je vingers in een bakje met witte azijn.

 

Nagels gezond houden

Als de je de bovenstaande tips hebt uitgeprobeerd en mooiere nagels erdoor hebt gekregen, wil je natuurlijk wel dat dit zo blijft. Het is mogelijk om je nagels regelmatig een badje te geven van gezonde producten. Maar het kost natuurlijk wel veel tijd om dat te doen. Probeer daarom je nagels gezond te houden door handschoenen te dragen tijdens het doen van de afwas en bijt absoluut geen nagels. Ook nagellak kan je nagels beschadigen, zet daarom niet al te vaak nagellak.

 

Verschillende soorten nepnagels

Wanneer je van jezelf geen lange nagels kan krijgen of je vindt het leuk om een keer wat anders te hebben, kan je nepnagels zetten. Er zijn drie verschillende soorten nepnagels:

·         Gelnagels

·         Acrylnagels

·         Solar nagels

Gelnagels zien er natuurlijk uit en zijn ook van sterk materiaal gemaakt. Hierdoor gaan de nagels lang mee. Deze nagels zijn echter wel moeilijk aan te brengen en ook moeilijk er vanaf te halen. Laat deze nagels daarom altijd erop zetten bij een nagelstudio. Acrylnagels gaan ook erg lang mee en zijn populaire nagels om te zetten. Helaas komen er wel giftige stoffen vrij bij het zetten van deze nagels en zijn ze daarom niet erg goed voor je eigen nagels. Ook mogen acrylnagels niet gezet worden door zwangere vrouwen omdat de giftige stoffen voor schimmels onder de nagel kunnen zorgen. Als laatste heb je de solar nagels, deze nagels zijn van dunner materiaal dan de gel- en acrylnagels en zien er daarom natuurlijk uit. Helaas komen er ook net zoals bij de acrylnagels giftige stoffen vrij en wordt het afgeraden om deze nagels te zetten wanneer je zwanger bent.

Nepnagels kunnen onderhouden worden door verschillende nagelproducten te gebruiken. De nagels kunnen bijvoorbeeld om de zoveel weken opgevuld worden bij een studio of om de maand vervangen worden. Let op bij nepnagels dat je de nagels niet te lang laat zitten dit kan schadelijk zijn voor de eigen nagels.

 Over de Auteur

Een particulier die het leuk vindt om informatie over verschillende onderwerpen te delen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo