FB pix Informatie over Castelli fietskleding - Artikelpost

Informatie over Castelli fietskleding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1094 | Aantal woorden: 397 | Datum: | 0 commentaar

Castelli fietskleding is toonaangevend als het aankomt op kleding voor zowel de recreatieve, sportieve als de professionele fietser. Castelli heeft alles in het assortiment dat jij als fervent fietser nodig hebt, op elk moment van het jaar. Die fietskleding van Castelli is niet alleen geschikt voor wielrenners, maar ook voor mountainbikers.

Castelli Bovenkleding
Castelli fietskleding heeft shirts zonder mouwen, shirts met korte mouwen, shirts met lange mouwen en jacks in de collectie. Daardoor is deze kleding perfect in zowel in de meeste warme, als de meest koude omstandigheden. Je zult elke rit een shirt van Castelli aandoen dat het beste bij het weer van dat moment past. De fietskleding is gemaakt van het meest ideale materiaal, heeft een perfecte pasvorm en is van erg goede kwaliteit.

Onderkleding
Met alleen de shirts van Castelli kom je er natuurlijk niet. Als je je aankleedt voor een lekker fietstochtje, of dat nu op de mountainbike of op de wielrenner is, dan begin je jouw fietskleding met een basislaag. Ook daarin kan Castelli je voorzien van de perfecte fietskleding. De ondershirts zijn licht en voeren het vocht van jouw lichaam perfect af. Daardoor zorgt deze fietskleding ervoor dat je het in de zomer niet te warm krijgt en in de winter niet te koud.

Broeken van het merk Castelli
De fietsbroeken van Castelli kenmerken zich door extreem goed zitcomfort. Het merk onderscheidt zich van andere merken fietskleding door de zeem van deze fietsbroeken. Die heeft een unieke vorm en erg goede demping. Draag je zo'n fietsbroek, dan zijn problemen met het zitvlak echt definitief verleden tijd.  Natuurlijk heeft de fabrikant zowel lange als korte fietsbroeken in de collectie.

Accessoires
De hierboven besproken kleding vormt de basis van de kleren die jij tijdens een rit draagt.  Om het echt helemaal comfortabel te maken tijdens het fietsen, kun je eigenlijk niet zonder verschillende accessoires.  Denk daarbij aan mouwstukken, beenstukken, handschoenen en overschoenen. Ook die kun je uiteraard bij dit merk krijgen.

Over de Auteur

RB Online schrijft informatieve informatie over uiteenlopende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo