FB pix Je horloge op veilige wijze verkopen - Artikelpost

Je horloge op veilige wijze verkopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 185 | Aantal woorden: 470 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je ervoor kiest om je horloge te gaan verkopen kan dat best een spannende stap zijn. Zeker wanneer je bijvoorbeeld online Rolex horloge verkopen wilt, omdat dit product een hoge waarde met zich meebrengt. We zijn daarom op zoek gegaan naar de beste tips zodat jij je horloge op een zo’n veilig mogelijke manier kunt verkopen.

Zorg dat je de waarde weet

Het eerst wat je moet gaan doen zodra je je horloge wilt gaan verkopen, is bepalen wat de waarde is. Dat kun je op twee verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld op het internet gaan zoeken naar vergelijkbare modellen en daarmee de prijzen vergelijken. Je kunt je klokje natuurlijk ook naar een expert brengen om het te laten taxeren.

Maak gebruik van betrouwbare platforms

Als je ervoor kiest om je horloge online te verkopen, is het belangrijk om betrouwbare platforms te gebruiken. Veel websites zijn gespecialiseerd in de verkoop van horloges, zoals Chrono24 en WatchBox. Deze platforms hebben beveiligingsmaatregelen om kopers en verkopers te beschermen tegen fraude en oplichting. De kans dat het dan mis kan gaan, is klein.

Betaalmethode dat veilig is

Wanneer je een koper hebt gevonden, zorg er dan voor dat je gebruikmaakt van een betaalmethode die veilig is. We raden aan om te werken met bankoverschrijving omdat dit één van de veiligste manieren is. Contante betalingen worden afgeraden. Het geld is lastig te traceren en mogelijk kun je je mede schuldig maken aan fraude.

Zorg voor goede foto’s en een duidelijke omschrijving

Maak duidelijke en gedetailleerde foto's van je horloge en beschrijf de staat en eventuele gebreken nauwkeurig. Zorg dat je eerlijk bent en niets achterwege laat. Dit zal potentiële kopers helpen om een beter idee te krijgen van het horloge en voorkomen dat er later misverstanden ontstaan.

Op de juiste manier verzenden

Wanneer je het horloge verstuurt, zorg er dan voor dat het veilig verpakt is en verzend het met een betrouwbare koerier. Denk aan PostNL of DHL. Verzend het horloge altijd met tracking en verzekering om ervoor te zorgen dat het veilig en op tijd aankomt.Over de Auteur

Als horlogeverzamelaar schrijf ik graag over alles wat te maken heeft met horloges. Deze keer schrijf ik over hoe je op een goede manier je (kostbare) horloge kunt verkopen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo