FB pix JJ Kortlevers en de najaarstrends - Artikelpost

JJ Kortlevers en de najaarstrends

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1319 | Aantal woorden: 372 | Datum: | 0 commentaar

De nieuwste modetrends: een combinatie van denim en chique
Het is crisis. De modewereld heeft hier echter geen boodschap aan: ook deze herfst en winter zien we weer veel verschillende trends voorbij komen. Hieronder volgen een paar belangrijke trends die we in het najaar van 2012 zeker terug zien komen.

Denim overal

Een van de belangrijkste trends deze winter is, volgens JJ Kortlevers, denim. Niet enkel de broek, die niet meer weg te denken is uit ons modebeeld, maar meerdere kledingstukken kunnen in spijkerstof gedragen worden. De look is niet nieuw: we zagen deze al in 2011 voorbij komen. Deze keer is de trend echter heftiger terug gekomen. Een combinatie van de spijkerbroek met het spijkerjasje is geen probleem meer, aldus Kortlevers. In tegendeel zelfs: volgens hem geldt het spreekwoord “hoe meer, hoe beter” en kan men nooit teveel items tegelijkertijd in spijkerstof dragen. Deze trend geldt niet alleen voor vrouwen: ook mannen zijn hip in spijkerstof.

Chique
De tweede trend voor deze winter is vrouwelijk, chic en rijk. Kleuren als goud en zilver spelen hierbij een belangrijke rol, maar ook paars, groen, elektrisch blauw en oranje. De kleding wordt opgeleukt met een heleboel sieraden, stelt Kortlevers. Deze trend wordt gecombineerd met de hippe spijkertrend.

Stoer en charmant
De woorden stoer en charmant zijn kernwoorden voor de winter van 2012. De genoemde trends sluiten hier dan ook perfect bij aan omdat ze elkaar aanvullen. Dit is precies de reden waarom donker denim de laatste tijd erg populair is: donkerblauw denim is netter en formeler wat de outfit chique maakt. Kortlevers stelt dat denim seizoensgebonden is: de afgelopen zomer hebben we lichtblauw denim gedragen en voor de winter is donkerblauw denim helemaal terug. Volgens hem waren korte spijkerbroekjes deze zomer erg populair en is het nu weer tijd voor donkere spijkerjacks die te combineren zijn met elke spijkerbroek.

 

Over de Auteur

Meer over de auteur in het linkedinprofiel van jj kortlevers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo