FB pix Junarose oftewel het kledingmerk Vero Moda - Artikelpost

Junarose oftewel het kledingmerk Vero Moda

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2510 | Aantal woorden: 439 | Datum: | 0 commentaar

Het merk Vero Moda is bij de meeste jonge vrouwen bekend, ze hebben eigen winkels en veel winkels verkopen dit merk. Vero Moda is een merk voor jonge vrouwen en tieners en hebben mode volgens de laatste trends en is niet duur. Sinds een paar jaar heeft dit oorspronkelijke Deense mode concerns een nieuw merk wat in dezelfde stijl is als Vero Moda, maar dan in grote maten mode ‘Junarose’.

Junarose is verkrijgbaar sinds de zomer van 2013 en wordt in Nederland in steeds meer winkels aangeboden. Junarose is net als de kleding van Vero Moda jong en hip en aantrekkelijk in prijs. Het Deense concern biedt naast Junarose en Vero Moda ook Only en Jack & Jones aan, voornamelijk hebben zij dus dameskleding in het assortiment.

Kledingmaten

Vero Moda valt soms kleiner dan de bijbehorende maat, dit is ook van toepassing op Junarose. Wanneer je kleding van één van deze twee merken koopt houd hier dan rekening mee. Bij online aanbieders wordt dit er ook vaak bij vermeld en wanneer je kleding in de winkel koopt dan adviseren wij je om het van te voren wel te passen.

Collecties Junarose en Vero Moda

Ieder seizoen wordt er een nieuwe collectie van Junarose en Vero Moda uitgebracht, dus welke mode trend dan ook in is Vero Moda en Junarose hebben het in hun collectie. Naast ieder seizoen worden er ook vaak nog kleine tussenseizoen collecties uitgebracht. Deze worden vaak minder onder de aandacht gebracht, maar het kan zeker geen kwaad om iedere maand even de collecties te bekijken. De kans dat je weer iets nieuws vindt is zeker aanwezig!

Dames basics

 

Naast ware eyecatchers zijn er ook altijd een aantal basics nodig, Vero Moda en Junarose bieden hier beide een zeer praktisch assortiment in aan. Tops en shirts met zowel lange mouwen, korte mouwen als hempjes zonder mouwen. De basics van Vero Moda vallen lekker lang zodat deze goed in de broek gestopt kunnen worden en jij niet met een blote rug hoeft rond te lopen. Over de Auteur

Ik informeer mensen graag over alles wat je kunt kopen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo