FB pix Juwelentoppers uit het buitenland - Artikelpost

Juwelentoppers uit het buitenland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1409 | Aantal woorden: 356 | Datum: | 0 commentaar

Okee, wellicht ken je onderstaande juweliers natuurlijk gewoon. Maar wat maakt het ook uit. Buccellati is een van de belangrijkste juweliers in Italië en is vooral bekend om elegante, klassieke en traditionele veredeling. Het sieradenhuis creëert sinds 1750 gerenommeerde juwelen. Veel concurrenten zijn jaloers op de reputatie van de Italiaanse toppers, want die bestaat puur uit lofzang en kwaliteit, luxe en vakmanschap. Ook als online juwelier doet Buccellati goede zaken, zowel de winkels als de webshops plukken de vruchten van de uitstekende reputatie.

Expertise en edelstenen: Van Cleef & Arpels
De Franse juweliers Van Cleef & Arpels zijn Salomon Arpels en Alfred van Cleef en deze heren openden hun eerste winkel in 1906 in Parijs. Uiteraard was er toen nog geen sprake van online verkoop maar dat is inmiddels ruimschoots ingehaald: de experts in juwelen, horloges en parfum zijn bekend om hun expertise met de manier waarop zij edelstenen bewerken. Verder is hun spectaculaire procedure van stenen zetten baanbrekend en alom bekend als de Mystery Setting. In 2010 haalde Van Cleef & Arpels het nieuwe met hun nieuwe hoogstaande juwelencollectie tijdens de Biennale des Antiquaires.

Uniek en uitzonderlijk: Graff

Ooit was er maar een juwelier bij wie de welgestelde populatie haar sieraden haalde: de Engelse juwelier Graff. Deze man was de absolute nummer een op het gebied van zeldzamen sieraden en juwelen en heeft nog steeds een collectie die niet zomaar op internet verkocht zal worden. De Wittelsbach Diamond bijvoorbeeld, deze diamant ging voor 16.4 miljoen pond de deur uit. Er was overigens wel kritiek op de wijze waarop de juweliers van Graff los gingen op deze steen: er werd 4 karaat weggeslepen en daarmee werd de historische diamant ernstig aangepast. Anderzijds werd er wel met grof geld betaald na de ‘operatie’…

 

Over de Auteur

Juwelier Online onderzoekt welke online shops van juweliers het beste zijn. Dit baseren we op gebruiksvriendelijkheid, aanbod en uiterlijk. Verder tipt Juwelier Online trendproducten, merken en komen de beste juweliers in binnen- en buitenland aan bod.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo