FB pix Katvig, Sawadi en Smafolk; fairtrade en modebewuste kinderkleding. - Artikelpost

Katvig, Sawadi en Smafolk; fairtrade en modebewuste kinderkleding.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 967 | Aantal woorden: 492 | Datum: | 0 commentaar

 

De laatste jaren wordt het begrip milieubewust en dus ook fairtrade steeds belangrijker. En dat is maar goed ook, niet alleen voor ons maar ook voor de toekomst van onze kinderen. Door deze trend is ook ecologische kinderkleding steeds populairder geworden. Ik snap dat het niet altijd makkelijk is aan deze kleding te komen en voor sommige is het nieuw en dan is het moeilijk ergens te beginnen. Daarom heb ik drie leuke ecologische kinderkledingmerken voor je op een rijtje gezet.

Smafolk
De naam van Smafolk zegt eigenlijk al dat het een kledingmerk is voor kinderen. Smafolk betekent namelijk ‘klein volk’ in het Deens. Smafolk is zeker een aanrader voor de mensen die de jaren ’70 nog steeds helemaal geweldig vinden. De kinderkleding van Smafolk is geïnspireerd op de retro stijl uit de jaren ’70. De kinderkleding van Smafolk bestaat uit vrolijke kleurenprints, die niet te missen zijn in de kleding kast van ieder kind. Bovendien heeft Smafolk volgens de Okotex standaard kleding die gegarandeerd van hoge kwaliteit zijn die onder goede arbeidsomstandigheden worden gemaakt en de stoffen waarmee Smafolk werkt bevatten geen schadelijke stoffen. Allemaal redenen voor het kopen van Smafolk kinderkleding.

Het Deense merk Katvig
Katvig is een Deens ecologische kinderkledingmerk. Katvig werd binnen korte tijd erg populair in Europa en dat is niet voor niets. De ontwerpers van Katvig weten namelijk precies wat kinderen willen en uitstralen. Kinderkleding van Katvig is vrolijk en onbezorgd dit zie je aan de kleurrijke kleding van Katvig die deels is gebaseerd op een retro stijl uit de jaren ’70, net zoals Smafolk. Deze retro stijl komt vaak terug bij de kinderkleding in Scandinavische landen.

Sawadi
Sawadi is een fairtrade kinderkledingmerk die niet alleen werkt met ecologische stoffen, ook biedt het merk Sawadi vijftien vrouwen uit Thailand een mooie baan en dus ook een goede toekomst. De kansloze vrouwen werken nu al een aantal jaar met liefde voor Sawadi, dit doen zij in een schone en moderne omgeving. Door dat Sawadi hen dit werk aanbiedt kunnen zij ook hun kinderen van een betere toekomst voorzien. De naam Sawadi past heel goed bij het merk, het is namelijk Thais voor gegroet.

Over de Auteur

Bambooz is een webwinkel die ecologische kinderkleding verkoopt. Het bedrijf heeft een aantal super leuke ecologische kinderkledinmerken voor je klaarstaan, zoals Katvig, Smafolk en Sawadi. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo