FB pix Kettingen zijn niet alleen voor om je nek - Artikelpost

Kettingen zijn niet alleen voor om je nek

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1621 | Aantal woorden: 332 | Datum: | 0 commentaar

Aan je fiets! Nee, geintje natuurlijk. Hoewel er vast wel een scene is waar de mensen rondlopen met dikke kettingen die je ook voor ander werk kunt gebruiken, is de fietsketting uiteraard buiten de scope van kettingen die je als sieraad om je pols doet met leuke bedeltjes en steentjes eraan. Verschillende kleurtjes maken het geheel af, helemaal met een matchend enkelbandje erbij! En nu geen sandalen aantrekken, dat is natuurlijk op elk moment van de dag verboden.

Ketting als armband om je pols
Waar Janet Jackson ooit een ketting van haar oor naar haar neuspiercing liet gaan (en als je nu je neus moet snuiten of als er haar tussen komt?), is de stap van nek naar pols een stuk normaler en iets dat je ook steeds vaker ziet in het straatbeeld. Zoals met meerdere modetrends, is ook de trends van sieraden in laagjes uitstekend met kettingen te realiseren. Om je pols natuurlijk! Je kunt hier eigenlijk alle soorten kettingen voor gebruiken, zoals ze maar goed uitkomen wanneer je ze om je pols draaien. Uiteindelijk moeten ze niet op de grond terecht komen als je je arm omlaag doet.

Als enkelbandje om je enkel

In dat opzicht is je enkel dus een uitstekend alternatief, maar ook hier in dit geval is het zeer noodzakelijk dat de ketting wel goed valt. Te strak is nooit okee, en te wijd is ook niet aan te raden. Gelukkig kun je sommige kettingen gewoon aanpassen en anders probeer je toch je pols nog een keer? Het is totaal niet vreemd om hierin af te wisselen, of je nu kabeltjes, steentjes of gewoon een touwtje wilt dragen.

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo