Keune Style Power Paste - Artikelpost

Keune Style Power Paste

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 208 | Aantal woorden: 377 | Datum: | 0 commentaar

Het merk Keune maakt al sinds 1922 haarproducten. De oude Design-lijn van Keune is sinds kort getransformeerd naar de Style-lijn. De Keune Style Power Paste is een haarpasta in een tube. Deze paste is erg geschikt om structuur, definitie en textuur aan kort en halflang haar te geven. Met de Power Paste van Keune haal je de triple extreme in huis. Extreem mat, extreem veelzijdig en extreme hold factor. Door de lage glansfactor blijft je haar lekker mat qua kleur. De paste zorgt voor een warrig effect; perfecte imperfectie in een tube! De Power Paste heeft een erg korte droogtijd, dus verslapen is geen ramp meer. In een handomdraai heb jij je kapsel voor de dag voor elkaar!

Styling paste door weer en wind

Zoals we van Keune gewend zijn, zit ook de Style Power Paste vol vitaminen die het haar verzorgen en ondersteunen met extra voeding. Door het uv-filter in dit product kan het zonnetje heerlijk schijnen zonder dat je haar last krijgt van uitdroging waardoor het doffer en slapper wordt. De extreme hold van deze paste houdt ook in harde wind je haar perfect in model. Naast de zon en de wind is zelfs regen geen probleem voor deze krachtpatser met zijn waterbestendige formule.

Keune Style Power

Binnen de Style-lijn van Keune vind je veel meer verschillende producten. De lijn is speciaal ontwikkeld om iedere hair goal te realiseren. Textuur, glans, fixatie, protectie en volume. De Keune Style-lijn heeft alles in huis voor ieder haartype en iedere haarwens. Wrijf een beetje van een product in je handpalm en verdeel het in handdoekdroog haar. Vervolgens geef je het haar de juiste style en je bent ready to go! Kijk voor de hele lijn met Keune Style producten in de webshop. Of bestel de Keune Style Power hier!Over de Auteur

Wij schrijven informatieve artikelen over uiteenlopende onderwerpen.


Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo