FB pix Kies de juiste damesschoenen voor het kantoor - Artikelpost

Kies de juiste damesschoenen voor het kantoor

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1205 | Aantal woorden: 763 | Datum: | 0 commentaar

Eén van de grootste lasten die vrouwen moeten doorstaan is het onstaan van pijnlijke voeten door het dragen van oncomfortabele schoenen. Via deze tips komt u erachter hoe u dit het beste kan voorkomen, en u voortaan alleen nog damesschoenen zult kopen die goed zijn voor uw voeten, uw houding, en uw humeur!

Als u een stijlvolle en strakke uitstaling wil hebben door het dragen van hakken, maar toch nog gevoel wil hebben in uw voeten aan het eind van de dag, is ervaring in het vinden van de juiste schoenen van uitermate belang. Dit betekent het weerstaan van impulsaankopen, en het besteden van voldoende tijd aan het kopen van nieuwe schoenen. Als u zorgvuldig meerdere schoenen past in verschillende winkels om te zien wat voor soort model het beste zit, zult u uiteindelijk leren wat voor u de meest comfortabele schoenen zijn. Denk na over uw ervaring uit het verleden met verschillende soorten schoenen. Welk model schoenen heeft u alleen maar ellende gebracht?

Zo vindt u de perfecte schoen met hoge hak
Het dragen van hoge hakken zorgt ervoor dat u er professioneler en netter uitziet. Maar het is natuurlijk belangrijk om een balans te vinden tussen een professionele uitstraling en het comfort en pasvorm van uw schoenen. U moet naargelang deze afweging uw ideale hakhoogte bepalen.

Lagere hakken zijn zonder twijfel beter voor uw voeten, rug en algemene gezondheid. U moet zelf bepalen hoe hoog u wilt staan. De meeste platte schoenen laten u er niet zo mooi uitzien als het dragen van hakken, en een klein hakje kan niet veel kwaad als de schoen maar goed past. Het wordt zelfs beweerd dat het dragen van een kleine hak beter is voor uw voeten dan het dragen van hele platte schoenen, zoals ballerina’s en platte zomersandalen. Maar, als u last heeft van uw voeten is het aan te raden om het te laten bij lage hakken in plaats van uw voeten op de proef te stellen met hogere modellen. Als uw voeten gezond zijn en het enige probleem dat u heeft met het dragen van hakken is vermoeide voeten aan het einde van de dag, kunt u gerust expirimenteren met wat hogere hakken. Vaak is het probleem met het dragen van hoge hakken niet zozeer dat de hak te hoog is, maar dat de hak op de verkeerde plek aan de onderkant van de schoen zit. Kies als u schoenen koopt voor schoenen met de hak precies onder de hiel van uw voet, daar ligt namelijk het gewicht. Koop nooit schoenen die al niet lekker zitten als u ze aanpast in de winkel.

Het kiezen van de juiste kleur
Kijk in uw kledingkast om te bepalen welke kleur schoenen het beste bij uw garderobe passen. Een goede tip is om schoenen te kopen in neutrale kleuren die passen bij zo veel mogelijk werkkleding. Als u vaak koele kleuren naar het werk draagt, zoals zwart, blauw, paars en roze, koop dan zwarte, witte of grijze schoenen. Draag bij kleding in aardekleuren zoals groen, oranje, beige en bruin schoenen in bijpassende warme kleuren zoals crème, lichtbruin, beige en donkerbruin. Kleuren uit dezelfde groep passen bij elkaar en door te kijken naar de veelvoorkomende kleuren in uw kast zorgt u ervoor dat u schoenen koopt in de juiste kleur.

Leer uw voeten kennen
Het beste advies voor het vinden van goede schoenen, is om uw voeten eens goed onder de loep te nemen. Zijn uw voeten breed of smal, heeft uw voetboog extra ondersteuning nodig, loopt u het beste op een hoge of middelhoge hak? Probeer als u een holle voetboog heeft eens inlegzooltjes die de steun geven die u nodig heeft en pas nieuwe schoenen met de zooltjes erin. Als uw voeten aan de brede kant zijn, probeer dan extra brede schoenen te vinden. Vooral als u schoenen koopt voor het werk is het net zo belangrijk dat ze voldoen aan de eisen die uw voeten stellen, als het feit dat ze er mooi uitzien.

Over de Auteur

Ik ben altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van damesschoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo