FB pix Kindermode trends voorjaar/zomer 2014 - Artikelpost

Kindermode trends voorjaar/zomer 2014

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 818 | Aantal woorden: 438 | Datum: | 0 commentaar

De zomer komt er weer aan. Een nieuw seizoen betekent natuurlijk een nieuwe garderobe. De winterkleding kan weer worden opgeborgen en de zomerkleding kan weer uit de kast worden gehaald. Aan het begin van een nieuw seizoen komen de nieuwste collecties binnen en gaan de mode liefhebbers recht op de winkelstraat in hun stad af. Tegenwoordig zijn de volwassenen niet de enige die vol smacht wachten op de nieuwste ontwerpen, ook de kinderen kunnen niet meer wachten op de nieuwste kinderkleding modellen van hun favoriete merk en/of ontwerper. Daarom geven wij je een paar goede tips over de grootste trends voor de voorjaar/zomer van 2014.

Waar de trends in 2013 nog een stuk kleurrijker waren, zijn de kleurentrends van 2014 een stuk rustiger en meer ingetogen. Bij de kinderkleding ligt de nadruk nu op voornamelijk door Azië, safari, indianen en retro klassiekers geïnspireerde kleine details.   

Bloemen




2014 is het jaar van de bloemenprint. Deze bloemetjes prints passen uitstekend bij de zomerse sferen en zal dit jaar dan ook veelvuldig terugkomen. Het voordeel van een bloemenprints is dat je het overal in je kleding kan laten terugkomen. Je zal deze prints voornamelijk tegenkomen op truien, vesten, jurken en leggings.

Dieren
Net als vorig jaar zijn de dieren prints in 2014 ook helemaal hot. De jungle dieren met een exotische look vormen de grootste inspiratie bron voor deze print. De dieren die op deze prints worden afgebeeld gaan van giraffes tot slangen, voor ieder kind is er wat wils. 

Denim
Denim is en zal altijd een modetrend blijven, dit geldt natuurlijk ook voor de kinderen. Denim is ook veruit het meest gedragen kledingmateriaal bij de kids. Kinderen houden van denim omdat het lekker zit en goed bestand is tegen hun levensstijl. Het is ideaal om met kleding van spijkerstof buiten te spelen. Dit jaar zullen de eerder genoemde prints ook te vinden zijn op de verschillende denim producten.

 

 

Over de Auteur

Als schrijver vindt ik het ontzettend leuk om over verschillende trends te schrijven. Als trendwatcher geeft ik daarom verschillende tips op het gebied van kinder-, heren- en  natuurlijk damesmode.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Nono N403-5814 Meisjes Jurk - Desert Sand - Maat 134-140
Nono N403-5814 Meisjes Jurk - Desert Sand - Maat 134-140

€ 59,90
Toon product

B.Nosy Girls Baby Jackets Y308-7041 maat 86
B.Nosy Girls Baby Jackets Y308-7041 maat 86

€ 12,53
Toon product

NezrĀ® Newborn Kleding - Baby Kleding Jongens - Baby Cadeau - Kraam cadeau - Romper set - Babyshower Cadeau - 0-3 Maanden
NezrĀ® Newborn Kleding - Baby Kleding Jongens - Baby Cadeau - Kraam cadeau - Romper set - Babyshower Cadeau - 0-3 Maanden

€ 19,99
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[91 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo