Kindermode trends voorjaar/zomer 2014 - Artikel Post - Artikel Marketing

Kindermode trends voorjaar/zomer 2014

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: LindaKiep
Gezien: 499 | Aantal woorden: 438 | Datum: Tue, 20 May 2014 | 0 commentaar

De zomer komt er weer aan. Een nieuw seizoen betekent natuurlijk een nieuwe garderobe. De winterkleding kan weer worden opgeborgen en de zomerkleding kan weer uit de kast worden gehaald. Aan het begin van een nieuw seizoen komen de nieuwste collecties binnen en gaan de mode liefhebbers recht op de winkelstraat in hun stad af. Tegenwoordig zijn de volwassenen niet de enige die vol smacht wachten op de nieuwste ontwerpen, ook de kinderen kunnen niet meer wachten op de nieuwste kinderkleding modellen van hun favoriete merk en/of ontwerper. Daarom geven wij je een paar goede tips over de grootste trends voor de voorjaar/zomer van 2014.

Waar de trends in 2013 nog een stuk kleurrijker waren, zijn de kleurentrends van 2014 een stuk rustiger en meer ingetogen. Bij de kinderkleding ligt de nadruk nu op voornamelijk door Azië, safari, indianen en retro klassiekers geïnspireerde kleine details.   

Bloemen
2014 is het jaar van de bloemenprint. Deze bloemetjes prints passen uitstekend bij de zomerse sferen en zal dit jaar dan ook veelvuldig terugkomen. Het voordeel van een bloemenprints is dat je het overal in je kleding kan laten terugkomen. Je zal deze prints voornamelijk tegenkomen op truien, vesten, jurken en leggings.

Dieren
Net als vorig jaar zijn de dieren prints in 2014 ook helemaal hot. De jungle dieren met een exotische look vormen de grootste inspiratie bron voor deze print. De dieren die op deze prints worden afgebeeld gaan van giraffes tot slangen, voor ieder kind is er wat wils. 

Denim
Denim is en zal altijd een modetrend blijven, dit geldt natuurlijk ook voor de kinderen. Denim is ook veruit het meest gedragen kledingmateriaal bij de kids. Kinderen houden van denim omdat het lekker zit en goed bestand is tegen hun levensstijl. Het is ideaal om met kleding van spijkerstof buiten te spelen. Dit jaar zullen de eerder genoemde prints ook te vinden zijn op de verschillende denim producten.

 

 

Over de Auteur

Als schrijver vindt ik het ontzettend leuk om over verschillende trends te schrijven. Als trendwatcher geeft ik daarom verschillende tips op het gebied van kinder-, heren- en  natuurlijk damesmode.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo