Kledingtips voor ouderen - Artikelpost

Kledingtips voor ouderen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1355 | Aantal woorden: 542 | Datum: | 0 commentaar

 

Het standaardbeeld van de oma's met ouderwetse 'omakleding' is allang verleden tijd. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke winkels met eigentijdse kleding voor ouderen. Maar waar en hoe kunt u makkelijk kleding bestellen? Speciaal voor u een paar handige tips:

Bestellen uit een catalogus
Het is natuurlijk ideaal als u lekker vanuit huis uw kleding kunt bestellen. Er zijn tegenwoordig diverse postorderbedrijven die zo'n catalogus hebben. Als u een keer een catalogus aangevraagd hebt, krijgt u meestal de nieuwe catalogussen automatisch steeds  thuisgestuurd. Er zit doorgaans een formulier bij waarop u de bestelling kunt invullen of u kunt uw bestelling telefonisch of via internet doorgeven. Net wat voor u het makkelijkste is.

Online bestellen
Er zijn heel veel websites waar u goedkope kleding online kunt bestellen. Zoek maar eens in Google op 'seniorenkleding' en u krijgt ontzettend veel resultaten. Meestal staat op de site duidelijk aangegeven wat u moet doen om te kunnen bestellen en anders kunt u altijd nog via e-mail of telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Vergelijk de prijzen
Als u op zoek bent naar goedkope kleding, loont het de moeite om meerdere winkels te vergelijken. Dit kan natuurlijk door meerdere catalogussen te bestellen, maar via internet kan dit ook heel eenvoudig. Via de zoekmachine Google en speciale vergelijkingssites zoals Kieskeurig.nl en Kelkoo.nl krijgt u door bijvoorbeeld het merk en de naam van het kledingsstuk in te typen een overzicht van alle winkels die dit online aanbieden.

Verzendkosten
Houd er rekening mee dat er vaak verzendkosten worden berekend buiten de prijzen van de producten. De kosten hiervoor verschillen en staan vaak in het gedeelte van de klantenservice in de catalogus of online aangegeven.

Met deze tips kunt u in ieder geval vooruit met het bestellen van kleding. Neem contact op met de betreffende klantenservice als u vragen heeft. Laat eventueel uw kinderen helpen met bestellen, dat vinden ze vast niet erg!

Over de Auteur

Gek op kleding en veilig kleding online kopen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[371 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[169 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo