Kleurlenzen bestellen en het perfectionistische ideaal - Artikelpost

Kleurlenzen bestellen en het perfectionistische ideaal

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 269 | Aantal woorden: 518 | Datum: | 0 commentaar

Mensen zijn vandaag de dag erg met hun uiterlijk bezig. Het schoonheidsideaal wat we steeds krijgen voorgespiegeld wordt steeds perfecter. Alle verhoudingen moeten precies goed zijn, anders krijg je vandaag de dag al snel een storm van kritiek over je heen. In deze perfectionistische golf zien we ook een nieuwe trend opkomen. Mensen gaan steeds vaker kleurlenzen bestellen om hun ogen zo beter af te laten steken bij de kleding die ze dragen.

 

Waarom kleurlenzen bestellen?

Zoals ik al aangaf streeft men steeds meer lichamelijke perfectie na. Zwart en bruin zijn twee kleuren die qua kleding niet altijd even goed matchen. Wanneer je bruine ogen hebt en van plan bent om zwarte kleding te dragen zien we vaak al snel een mismatch aan tinten. Het valt mensen vaak niet direct op, maar de mismatch maakt dat je er echt minder goed uit ziet. Mensen lopen op deze dag net iets sneller met een boog om je heen, wat natuurlijk zonde is voor de sociale contacten.

 

Hoe lossen we dit op?

Dit probleem is gelukkig heel eenvoudig op te lossen. Kijk bijvoorbeeld eens bij kleurlenzen bestellen! Tegenwoordig heb je lezen in alle verschillende soorten kleuren. De meeste mensen geven echter de voorkeur aan lenzen met een natuurlijke kleur. Wanner mensen met bruine ogen zwarte kleren aan willen, kiezen ze die dag bijvoorbeeld voor groene of fel blauwe lenzen. Hierdoor wordt het contrast tussen de kleding en het gezicht vergroot waardoor je direct een veel meer sprekende uitstraling krijgt.

 

Bonte verzameling aan kleuren

Natuurlijk is het ook mogelijk om rode, paarse of gele lenzen te nemen. Mensen gebruiken dit vaak voor themafeestjes zoals Halloween. Met vuurrode ogen betreden ze de feestzaal om lekker te griezelen. Door de app gaat kleurlenzen bestellen heel eenvoudig. Erg gaat zelfs een gerucht dat er een proef gaat lopen met levering binnen een uur te werken. ’s Morgens om 7 uur besteld betekend om 8 uur al in huis. Zo voorkom je heel eenvoudig een enorme flater op het werk en kun je de dag stralend tegemoet.

 

Veiligheid

Helaas is het op dit moment nog niet toegestaan om geleurde lenzen te dragen op het vliegveld. Dit in verband met de douane. Zij zien in dit geval een andere kleur ogen op uw paspoortfoto dan in het echt waardoor er verwarring  kan ontstaan. Bij veel vertraging bij de douane is de vlucht zo gemist. Ook is het niet toegestaan vanwege de iris scan die sommige luchthavens uitvoeren. De kleurlens blokkeert dit veiligheidsmiddel wat ook grote gevolgen kan hebben voor uw vlucht.Over de Auteur

De auteur is een vrouw die houdt van matchende kleuren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo