Korte kapsels zijn helemaal hot! - Artikelpost

Korte kapsels zijn helemaal hot!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1009 | Aantal woorden: 640 | Datum: | 0 commentaar

Een kort koppie moet je ten eerste staan en er is dapperheid voor nodig. Korte kapsels zijn tegenwoordig steeds gewilder aan het worden. Onder de bekende Nederlanders zie je steeds meer beroemdheden die de trend van een kort kapsel zetten en deze haarmodetrend krijgt steeds meer aanhang. Hoewel vrouwen vroeger voor een veilige lange haardos gingen, zie je op dit moment de trend van korte haartrends eerder in raken.
Hou eens op met de bekende lange kapsels en doe wat anders. Korte haren zijn hip! Met de trendy korte kapsels van heden ten dage zie je er modieus en tiptop uit en je mag er je eigen eigenwijze touch aan geven. Bepaal je eigen mode! Een kortere stijl eist wel dapperheid omdat het niet alle vrouwen staat.


Korte haardrachten heb je vanzelfsprekend in onnoemelijk veel variaties maar er zijn altijd een aantal kapsels die hip zijn. Een korte haardracht leent zich perfect om meerdere kleurvariaties te gebruiken en ook om met lengtes te wisselen voor een net even andere uitstraling. Ondanks dat een korter kapsel makkelijk te stylen is, is een zorgvuldige verzorging van belang, je wil uiteindelijk dat jouw haarstijl er gaaf en glanzend uitziet. Het is niet heet in de zomermaanden en er zijn heel veel leuke accessoires om je haardracht nog aangenamer te maken. Een kort kapsel kent veel voordelen, zo heb je je haar vlug gewassen, snel geföhnd en in model gebracht.

Ronder gezicht kort kapsel

Bijna alle gezichtsvormen zijn gepast voor kortere haardrachten, zelfs een rond gezicht. Voor vrouwen met een rond gezicht is het slim om het haar dusdanig kort te knippen dat het meest lange gedeelte tot precies twee centimeter voor de kin komt. Een te korte bob bij meiden met een rond gezicht zal een helm resultaat veroorzaken en met een minder korte bob-line heb je hier veel minder ongemak van. Je wilt toch dat je bob er volmaakt uit ziet bij jou?

Korte haarstijlen voor dames met een langwerpig gezicht

Een voorbeeld van een kort dames kapsel wat zich hier buitengewoon goed voor leent is een bobline tot aan de kin. Als je een ovaal gezicht hebt, zullen korte kapsels er het mooist uitzien met een lengte tot aan je kin. Heb je een hartvormig gezicht dan past een pixie kapsel voortreffelijk bij jou. Pixie haarstijlen komen niet zo heel goed uit wanneer je een lang gezicht hebt.

Over de Auteur

Vlechten.org is een weblog met informatie over vlechten, kapsels en haarproducten. De trends van diverse kapsels zoals vlechten, korte kapsels en mannenkapsels worden door middel van voorbeelden besproken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo