Kouder weer, meer gevoerde broeken - Artikelpost

Kouder weer, meer gevoerde broeken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1240 | Aantal woorden: 686 | Datum: | 1 commentaar

Nu de winter in volle zwang is duiken de temperaturen lager dan in de rest van het jaar. Het kouder weer heeft op heel wat mensen het effect dat ze lekker binnenshuis kruipen dicht bij de warmtebronnen daar. Heb je daar echter geen trek in? Wil je ook tijdens de winter nog buitenkomen zonder te verkleumen? Of misschien ben je gewoon van plan om lekker te gaan wintersporten. In elk van deze gevallen is de oplossing om toch geen kou te lijden een gevoerde broek. 
Dikke, warme broeken

Gevoerde broeken zijn extra dik dankzij het isolatiemateriaal en beschermen je dus tegen de koude. Die koude mag trouwens vrij extreme temperaturen aannemen voor een kwalitatieve gevoerde broek er echt last van begint te ondervinden. Het spreekt voor zich dat dit type broeken dan ook ontzettend populair is bij wintersporters. Dat hoeft echter niet uitsluitend voor wintersporters te zijn. Onderneem je graag een wandeling tijdens de koudere maanden van het jaar of ben je van plan om te gaan hiken? Dan zijn gevoerde broeken een must. Zelfs als je niets van dat alles doet, maar gewoon op zoek bent naar de warmst mogelijke broek dan zit je goed bij de gevoerde broeken. Interessant is ook dat deze broeken ideaal zijn voor wanneer het sneeuwt of regent dankzij de waterafstotende kwaliteiten. 

Het oog wilt ook wat

Gevoerde broeken staan bij veel mensen nog altijd in het geheugen gegrift als broeken met extra gewicht die lelijk zijn. Dat is echter al lang niet meer het geval. De huidige generatie gevoerde broeken weegt nauwelijks meer dan een gewone broek en ook het modegevoel heeft grote stappen gezet. Handig is ook dat een topmerk als Fjällräven diverse exemplaren in het gamma heeft met onafgewerkte broekspijpen. Extra handig omdat je deze zonder enig probleem aan kunt passen aan jouw eigen lengte. 

Over de Auteur

Wereldverkenner

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo