FB pix Laarzen en Schoenen Mooi Houden - Artikelpost

Laarzen en Schoenen Mooi Houden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1784 | Aantal woorden: 582 | Datum: | 0 commentaar

Je hebt nieuwe laarzen of schoenen gekocht. Je bent van plan ze een tijdje te houden, waarbij je wilt dat ze zo mooi mogelijk blijven. Het zou ook zonde zijn als ze na 2 maanden er al oud uit zien. Hier zijn een paar tips zodat als jij straks je laarzen en schoen koopt. Deze hele herfst en winter er goed uit blijven zien. En vrouwen aan het eind van de winter je nog steeds complimentjes geven over hoe leuk je ‘nieuwe laarzen’ zijn. (Is dat niet stiekem de droom van elke vrouw???)

Net gekocht?

Wanneer je laarzen of schoenen hebt aangeschaft is het raadzaam om deze in te spuiten met een anti vuil/water spray. Zo stoot je het water af, en kan je het vuil makkelijk verwijderen. Er zijn sprays speciaal voor leer, hierbij maak jij je laarzen niet alleen vuil en water afstotend. Maar voed je deze ook gelijk.

Is je schoen (overwegend) stof is of suède dan kan je daar een algemene spray voor gebruiken. Deze spray kan je ook voor leer gebruiken, maar deze spray voedt het leer niet. Dus moet je nog wel even een schoensmeer gebruiken om het leer te voeden, zodat je schoenen blijven stralen.

Het mooi houden
Wanneer jij je schoenen hebt in gesprayd tegen vuil. Is het eigenlijk altijd wel voldoende om er ’s avonds even met een sponsje of doekje over heen te gaan, om deze weer schoon te krijgen. Hierdoor voorkom je dat het oppervlakkige vuil zich intrekt in de stof of leer.

Lekker je fietst door een plas water en nu zijn je schoenen nat!

Wanneer je thuis aangekomen bent, is waarschijnlijk één van de eerste dingen die jij wilt doen. Je schoenen op de verwarming leggen. Niet doen!

Bij leer zal je schoen harder worden, en kunnen er barstjes ontstaan. Wat je wel kunt doen, is een oude krant pakken die in je schoenen stoppen. Zodat deze het vocht opneemt. En zet je schoenen gewoon in de woonkamer maar niet bij de verwarming.

Er is trouwens toch geen reden voor paniek en haast. Het is sowieso beter om elke dag van schoen te wisselen zo geef jij je schoenen een kans om te ademen en het vocht kwijt te raken. Voor je voeten is het trouwens ook beter om van schoen te wisselen.

Zoek je nog een leuk paar schoenen of laarzen voor de winter?

 

 

 

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo