Diverse stijlen van laarzen - Artikelpost

Diverse stijlen van laarzen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1038 | Aantal woorden: 470 | Datum: | 0 commentaar

De lente is inmiddels begonnen maar desondanks kunnen we toch nog een paar koude dagen krijgen. Laarzen zijn momenteel zeer populair en natuurlijk ook ideaal voor minder goed en nat weer. Maar laarzen kunnen ook prima in de betere dagen van de lente en in de zomer gedragen worden. Laarzen zijn ook op warme dagen geschikt voor het samenstellen van een geslaagde outfit.

Hieronder een paar bekende laars stijlen en ook wat tips:

  • Regenlaarzen: ja aan dit type laars denk je niet direct tijdens de zomer, maar ze kunnen toch heel leuk zijn. Dit type laarsje zie je vaak met allerlei kleuren, met leuke opdrukken en soms ook met diverse accessoires. De regenlaars is één van de minst saaie laarzen, zeker vergeleken met vroeger. Daarnaast zitten ze erg fijn en zijn ze natuurlijk waterdicht. Dus denk aan de regenlaars tijdens de warme regenachtige dagen!
  • De Kniehoge laarzen: dit type laars verlengt de benen en zijn veel makkelijker om te dragen dan de dijhoge laars. Verkrijgbaar met verschillende soorten hakken en ook eventueel met een platte zool. De platte zool versie is geschikt voor een casual en praktische look en de hoge hakken versie doe je aan bij een avondje uit.
  • Dijhoge laarzen: net even wat langer dan de kniehogelaars en daarom iets minder eenvoudig draagbaar. Maar het is wel een absolute topper als je hem goed draagt. Helaas niet voor iedereen, eigenlijk past de laars het beste bij dunne benen en gecombineerd met bepaalde kleding is deze laars al snel ordinair. Maar met de juiste combinatie kleding ben je opvallend op de juiste manier.
  • Booties: iets minder bekend misschien, maar de bootie is een combinatie van een schoen en een laars. Voordeel van de booties, ze zijn eenvoudig te combineren met allerlei soorten outfits en kleding. Populair dit seizoen zijn de hooggehakte, de opengewerkte en open teen booties.
  • Enkellaarsjes: nadeel van de enkellaarsjes zijn dat ze bij sommige de kuiten wat breder en wat stomper doen lijken. Maar voor de meesten zijn de enkellaarzen een goede keus. Wil je wat pit toevoegen aan jouw outfit? Dan is de enkel-laars een goed keuze en ze zijn daarnaast ook nog zeer comfortabel. Dit seizoen komen deze laarsjes, evenals de booties, in diverse leuke varianten en stijlen.
  • Platte zool Laarzen: ook deze laarzen zijn zeer gemakkelijk te combineren. Denk aan het dragen van deze platte zool variant onder een spijkerbroek of juist onder een rok. Ze staan vlot en stijlvol en ze lopen heerlijk.

 Over de Auteur

Door Floor Uitterhoeve

Ook op zoek naar nieuwe schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar www.duoboots.nl. Because style is nothing without fit!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

UGG W Classic Mini II Dames Laarzen - Chestnut - Maat 39
UGG W Classic Mini II Dames Laarzen - Chestnut - Maat 39

€ 189,95
Toon product

Timberland 6In Water Resistant Basic Heren Laarzen - Zwart - Maat 44
Timberland 6In Water Resistant Basic Heren Laarzen - Zwart - Maat 44

€ 147,50
Toon product

Skechers Keepsakes Wedge-Comfy Winter Dames Laarzen - Zwart - Maat 39
Skechers Keepsakes Wedge-Comfy Winter Dames Laarzen - Zwart - Maat 39

€ 89,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo